U10: I. hely a BFKC évzáró tornán

Június 17.-én hazai rendezésú tornát szervezett a Békési FKC az U10-es csapatának. Négy csapatra tervezték meg a kupát, de sajnos az Algyő nem tudott részt venni a rendezvényen, így a megszokottatoktól eltérően háromszor 15 perces mérkőzéseket játszottak a gyerekek.

A Debrecen ellen csapatunk remekül vette az akadályokat, az első harmad végén már 10-4-re vezettek a srácok, majd tartva a folytatásban is a mutatott játékost végül 29-16-ra nyertek a srácok. A Szeged ellen szintén hasonlóan alakult a mérkőzés, amit 34-19-re nyertek meg a fiúk, így a két győztes mérkőzéssel megnyerték a tornát.

Végeredmény: 
1. Békés
2. Szeged
3. Debrecen

 A torna gólkirálya: Vidovenyecz Bence 12 góllal (Békés)

A békési csapat tagjai: Vizsnyiczai Marcell, Vígh Gergő, Szabó Gergő, Zolnai Gergő, Kádas Viktor, Nové Zsolt, Csollár Ádám, Balog Martin, Vidovenyecz Bence, Gyebnár Dénes, Kreisz Gergő, Papp Lóránt, Kenderia Ákos.

- A Szeged és Debrecen csapataival küzdöttünk meg. A korosztályos játékosok mellett sok játék lehetőséget tudtam biztosítani a fiataloknak is, akik szép teljesítményt nyújtottak. Mindkét mérkőzésen volt 3-4 peres időszak, ahol nem teljesen álltunk a helyzet magaslatán, de sikerült ezen túl lendülni. Külön öröm számomra, hogy egy két évvel fiatalabb játékosom lett a torna gólkirálya. Gratulálok neki is és az egész csapatnak! -  nyilatkozta Tar Bence, edző.