Remekül sikerült kézitábor

Június 19-23 között zajlott le a Békési FKC szervezésében, ötödik alkalommal a Kézitábor Békésen. Idén is a Békés Városi Sportcsarnok adott otthont, a Kézitábornak. 

Egész napos foglalkozáson vettek részt, a táborba jelentkező gyerekek a múlt héten. Több csoportban történtek a foglalkozások, így amíg két csoport a pályán sportolt, addig másik két csoport a kézműves sarokban ügyeskedett és készített kreatívnál, kreatívabb tárgyakat, anyagfestéssel, gyurmával és más egyéb anyagokkal. 

A pénteki napon, mint már ötéve ez szokássá vált, egy olyan záró foglalkozással zárult a tábor, amiben a kedves szülők is részt vehettek. Ezek a foglalkozások, külön élményeket nyújtanak mind a szülőnek, mind a gyermekeknek és kollégáinknak is jó látni, ahogy apa és fia, vagy anya és fia részt vesznek együtt a sorversenyekben, játékokban.

A záró foglalkozáson, beszámoltak a szülőknek az elmúlt egy hétről, hogy mivel töltötték a napokat a gyerekek, illetve Polgár Zoltán megköszönte a tábori és előkészítő munkájukat a tábort tartó lelkes kollégáknak.