Döntetlen a Cegléd ellen

Július 24.-én elindult a felkészülés és máris a második héten sor került az első felkészülési mérkőzésre. Nem mást, mint a Cegléd NBI-es csapatát fogadták a fiúk. Igen csak fordulatos mérkőzést láthatott a békési közönség a mai mérkőzésre kilátogatva. A mérkőzés 10. percében 5-6-re vezetett csapatunk, majd a 18. percben már 7-12-es ceglédi vezetést láthattak a  nézők. Majd a félidő hátralevő részében sikerült 12-13-ra visszahozni a mérkőzést. A második játékrészben sorra felvátva estek a gólok. Végül a 60 perc elteltével egy igazságos 24-24-es döntetlennel zárult az este.

Békés-Drén KC – Cegléd 24 – 24 (12-13)

Békés: PAJKÓ L., Kopcsák J. 2, Varsandán Á. 1, OLÁH G. 6, Magyar B., Pánczél Z. 1, GÁL A. 2, Kiss R., KOVÁCS P. 5, Szilágyi D.  1, Kánya L. 2, Fedor B., Cifra T. 3, Sebestyén Cs. 2.

Cegléd legjobb dobói: Lászlai Sz. 5, Grbovic M. 5,

Papp Bálint (edző): - Küzdelmes mérkőzésen játszottunk óriási hőfokban, gratulálok a csapatnak. Az elején nehézkesen indult, de a végére sikerült igazságos döntetlent kihoznunk Dolgozunk tovább, az út elején vagyunk, látjuk mik a hibáink, mik az erényeink. Ebből következtetéseket nem szabad levonnunk, hiszen a felkészülés elején vagyunk. Dolgoznunk kell tovább, hiszen szeptember 16, mire készen kell lennie a csapatnak.