Ifjúsági felkészülési mérkőzés Gyöngyös ellen

Ifjúsági csapatunk Kádas László, edző vezetésével csütörtökön a Szarvason edzőtáborozó Gyöngyös ifjúsági korú csapatával mérkőzött meg.

A mérkőzésen 3x25 perc volt a játékidő, hogy megfelelő terhelést kapjanak a felkészülési időszakban a játékosok. Így lehetősége volt az edzőknek minél több formáció és összeállítás kipróbálásra. Végig egy nagyon kemény férfias küzdelmet láthattunk a pályán, az első 25 perc elteltével 14-13-ra vezetett a Gyöngyös. Majd a második játékrészben 26-21-ről egy remek hajrával 28-29-el zárták a játékot a srácok. Az utolsó harmadban pedig egy 0-8-as etappal végül 39-44-re nyert Kádas László csapata.

B. Braun Gyöngyös – Békés-Drén KC 39 – 44

Békés: Takács Sz., Gál A. 6, Kovács L. 2, Kiss R. 11, Ujvári B. 2, Magyar B. 4, Vass E. 1, Dénes Á. 6, Baranyai M. 2, Futó N., Kohlrusz L. 4, Pál Sz. 1, Ásós M. 5.

Gyöngyös legjobb dobói: Tóth G. 12, Nagy-Hajdú B. 6.

Kádas László (edző): - A Szarvason edzőtáborozó Gyöngyös elleni teszt mérkőzés jól szolgálta a felkészülést. Három hete dolgozunk, napi két-három edzéssel készülünk a szeptember közepén kezdődő új rendszerű bajnokságra. Minden játékosomat dicséret illet, hisz a nagy meleg ellenére, kevés hibával és nagy akarással játszott. A jövő héten már egy új környezetben -Fonyódon- folytatjuk munkát.