Döntetlen Mezőkövesden

Csütörtök este felnőtt csapatunk Mezőkövesden lépett pályára. Hazai góllal indult a mérkőzés, majd a 8. percben már 2-4 volt a mérkőzés állása. A folytatásban mondhatni felváltva estek a gólok, hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon volt az 1-2 gólos előny. Végül a félidőben 12-13-as békési előnnyel mentek szünetre a csapatok. A második játékrészben hasonlóan alakult a játék, a mérkőzésre kilátogatók, egy gyors, lendületes mérkőzést láthattak. Amiből végül egy igazságos 28-28-as döntetlen született, így mindkét csapatnak hasznos volt a találkozó a felkészülés folyamán.

Mezőkövesd KC - Békés-Drén KC 28 - 28 (12-13)

Békés: Pajkó – Kovács P. 1, Oláh 5, Sebestyén 4, Gazso, Cifra T. 8, Herczegh 2. Csere: Domokos D. (kapus), Szilágyi D. 1, Hajdú P. 3, Varsandán Á. 1, Kánya L., Fedor B. 1, Pánczél Z. 2.

Kövesd legjobb dobói: Menhárt M. 5, Kovács B. 5, Jancsó N. 5.

Kiállítások: 2 ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 3/3.

Papp Bálint (edző): - Eléggé vegyes mérkőzés volt, rapszodikusan kézilabdáztunk. Helyenként borzasztó lassan, komótosan, elképzelés nélkül. Voltak viszont egész jó periódusok, amikor jó sebességű kézilabdát tudtunk bemutatni. Úgy gondolom a döntetlen az reális, de nem is igazából az eredmény volt a fontos, hanem a mutatott játék. Abba viszont csalódott vagyok, hiszen jobb teljesítményt vártam, nem is azzal van a baj, hanem inkább fejbeni problémákat láttam. Viszont az ellenfél egy nagy gyors kézilabdát játszott, látszik, hogy sokat dolgoznak, akarnak, úgy hogy egy hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl.

Következő felkészülési mérkőzését itthon játsza csapatunk, még hozzá a Kecskemét ellen. Így várunk mindenkit augusztus 24.-én csütörtök 19 órától, illetve augusztus 25.-én 10:30-tól a mérkőzésekre.