Smederevon II. helyezés

Csaptunk Szendrőn vett részt egy nemzetközi tornán a múlt héten, ahol 7 korosztályban 200 csapat indult, 16 országból. Gazsó György edző vezetésével csapatunkra 5 mérkőzés várt a torna folyamán. Ahol igen csak tisztességesen megállták a helyüket a fiúk.

A Laksi ellen igen csak nagyarányú győzelemmel, 2-22-vel zárták a mérkőzést. A helyi csapattal már nagyobb játék erőt képviselt, de így is 8-15-re nyertek a srácok. Hasonló játékerővel rendelkezett az Udar Uik csapata, akiket 13-19-es különbséggel győztek le a srácok. Rudar csapata, ismét gyengébbnek mutatkozott be, így 5-16-ra nyertek. A Mokerc csapata volt az, aki igen jó kézilabdát mutatott, nagy küzdelem folyt a pályán, akár döntőnek is nevezhetnénk, egy góllal 14-15-ös eredmény mellett alul maradt csapatunk, így ezüstéremmel tértek haza a srácok.

Csapat tagjai: Nagy Gáspár László, Vígh Gergő, Ruzsányi Bence, Szabó Gergő, Beinschrodt Ervin, Gazsó Péter, Vidovenyecz Máté, Kádas Nándor, Szelezsán Zsombor, Vizsnyiczai Marcell, Nagy Zétény, Petrus Levente, Zolnai Gergő, Szabó Péter, Braun József.

- Nagyon boldog vagyok, hogy eljutottunk egy nemzetközi tornára, nagyon élvezték a srácok a külföldi utat. Öt meccset játszottunk horvát és szlovén csapatok ellen. Nagyon hullámzó erőt képviseltek ellenfeleink, voltak akik sokkal gyengébbek, de volt aki hasonló jó színvonalon játszottak mint, mi. A játékosaink visszaigazolást kaptak arról, hogy ez a munka amit egyesületi szinten végez klubunk az utánpótlás nevelésben, ez európai szinten is kimagasló. Dicséret illeti az egész csapatot, úgy érzem megfelelő játéklehetőséget tudtam biztosítani játékosaimnak a tornán. Örülök, hogy az új játékosokat - Szelezsán, Szabó és Ruzsányi- sikerült beépíteni a csapatba. Gratulálok a csapatnak! nyilatkozta Gazsó György, edző.

Gratulálunk a csapatnak!