Három II. helyezés a Pickball Extra tornán

A PickBall Extra kupán idén első alkalommal 3 korosztály küzdött saját csoportjában egy napon a trófeákért. A Békés-Drén KC három második helyezést zsebelt be. 

Három helyszínen zajlottak párhuzamosan a PickBall Extra torna mérkőzései. A tavalyi PickBall kupasorozat azért is kapta az Extra jelzőt, mert most 3 klub kapott meghívást, akik három-három különböző korosztállyal érkeztek. A legkisebbek a Csonka János Iskola tornatermében, a II. korosztály a Városi Stadionban az Etelka soron, míg a legnagyobbak a Város Sportcsarnokban léptek pályára.

Tíz órától indultak a meccsek, mind a kisebbek mind a nagyobbak lendületes és izgalmas mérkőzéseket játszottak. A döntőkre háromtól került sor. A legkisebbeknél a RK Rudar csapata ellen léptek pályára a fiúk, de sajnos alul maradtak 23-22- re. A II. korosztályban szintén a horvát csapat nyerte a döntő mérkőzést csapatunk ellen KC ellen 13-21-re. A nagyoknál a döntőt a hazai csapattal játszották a srácok,de sajnos 18-20-ra kikaptak.

A torna képei elérhető Facebook-os oldalunkon.

III. korosztály:
IV. helyezett: Pick Szeged 
III. helyezett: Fradi KN KFT
II. helyezett: Békés-.Drén KC
I., helyezett: RK Rudar

II. korosztály:
IV. helyezett: Fradi KN KFT.
III. helyezett: Pick Szeged 
II. helyezett: Békés-Drén KC
I., helyezett: RK Rudar

 I. korosztály:
IV. helyezett: RK Rudar
III. helyezett: Fradi KN KFT.
II. helyezett: Békés-Drén KC
I., helyezett: Pick Szeged 

Külön díjban részesült csapatunkból Szabó Ádám, a mezőny legjobb játékosa címet kapta meg.

- Nagyon hasznos volt a hétvége. Minden játékosnak lehetőséget szerettem volna adni, számomra az eredmény csak másodlagos volt. Az első mérkőzésen parádés játékkal rukkolt ki a csapat, melynek az lett az eredménye, hogy sikerült legyőznünk a házigazdákat. A döntőben viszont saját magunkat múltuk alul.Tanulságos nap volt, voltunk fönnt is lennt is, de összességében mindenképpen pozítív napot zártunk, hiszen a célunkat elértük. Látjuk mi az, ami kezd működni és mi az, amiben a bajnokságig még fejlődnünk kell. Gratulálok a csapatnak! -  nyilatkozta Cifra Tibor, edző.

 - Minden kolléga sikerként és nagyszerű lehetőségként értékelte a felkészülés ezen szakaszában ezt a felkészülési tornát. - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.

Gratulálunk a csapatoknak!