Matra Kupan

A hetvegen harom csapatunk reszt vett a Matra kupan Gyongyoson. Tar Bence edzo az U1^0-es korosztallyal, mig Gazso Gyorgy az U12-esekkel es Jambor-Kardos Viktor az U14-esekkel.

A legidosebbek egy csoportba kerultek az FTC, az Elektromos es a Salgotarjan csapataval. Mindharom csapattol kikaptak a sracok, igy a helyoszton az Eger es az Ozd csapataval merkoztek meg. Mindket ellenfeluket mervertek, igy a 10. helyen vegeztek a kupan.

Az U12-eseink, egy csoportba kerultek, a mar evek ota bajnok Salgotarjannal, akivel dontetlent jatszottak, illetve a masik harom csapatot legyoztek, azonban pont egyenlosöggel, de jobb golaranyokkal a Salgotarjan jatszhatott az elso helyert. Csapatunk a Kecskemettel es a Gyongyossel jatszott a helyoszton, vegul 4. helyen vegeztek a tornan.

U10-es csapatunk hibatlanul menetelt vegig a tornan. - A hétvégén rangos utánpótlás tornát vehettünk részt Gyöngyösön. Sokat készültünk rá, hiszen ez az első év amikor már nagy pályán játszik az egész csapat, hiszen az előző évben már néhányuk az idősebb korosztályban kipróbálhatta magát. A csoport mérkőzéseket magabiztosan sikerült megnyernünk, ott mindenkinek sok lehetőséget tudtam adni. A döntőben viszont egy olyan csapattal találkoztunk aki hasonló erőket képvisel mint mi. A döntőben nagy küzdelemnek lehettek szemtanúi, aminek a végén sikerült egy gólos győzelmet aratnunk. A csapat minden tagjával megvagyok elégedve, de vannak hibák, amiket még ki kell küszöbölnünk. Külön öröm számomra, hogy a torna legjobb játékosa Szabó Péter lett. Gratulálok mindenkinek. Hajrá Békés! - nyilatkozta Tar Bence, edzo.