Holnap jön a Kecskemét

November 25.-én 18 órától felnőtt csapatunk a Kecskemét gárdját fogadja majd a Békés Városi Sportcsarnokban. 

A múlt heti nyírségi vereség után, még jelentősebb a mostani két pont megszerzése. Jelenleg a tabella második fokán áll csapatunk pontegyenlőségben, a legutóbbi hazai mérkőzésünk ellefelével, a Mezőkövesddel, akik ellen egy igen csak fordulatos meccsen nyertek a srácok. Viszont a múlt heti események következtében egy pontra felzárkózott a harmadik helyen álló Nyíregyháza. Így a hétvégi két pont fontos lehet, hogy sikerüljön megtartani a poziciónkat.

A Kecskemét csapata jelenleg a 7. helyen áll 8 ponttal. Ami három győzelemből, három veereségből és kettő döntetlenből jött össze. Nyerni tudtak az Ózd, Szeged U20 és a Törökszentmiklós Székács ellen, döntetlent játszottak a Törökszentmiklósi KE és az Algyő csapatával, illetve kikaptak a Mizsétől, Balmazújvárostól és a Balassagyarmattól. 

Csapatunk pedig 9 mérkőzésből hét győzelmet aratott, illetve két vereség, a DEAC és a Nyíregyháza ellen. A békési hazai közönség fordulatos meccseket szurkolt ki már ebben az évben, reméljük a hétvégén is egy győztes meccsel tudjuk majd zárni a szombat estét a békési publikum örömére.

- Hazai pályán nyernünk kell, tudjuk nem lesz egyszerű, hiszen jó csapat a Kecskemét. Nem tartom reálisnak a mostani tabellán elfoglalt helyüket, véleményem szerint jobb csapat annál, mint ahol jelenleg tartózkodnak. Saját csapatomtól azt várom, hogy motiváltan és teljes odaadással kézilabdázzunk, mindemellett természetesen a fontos két pontot itthon tartsuk. - nyilatkozta Papp Bálint, edző.

A felnőtt mérkőzés 14 órától fontos mérkőzés vár az ifjúsági csapatunkra, majd 16 órától a serdülőinkre is. Ellenfelünk a Pick Szeged utánpótlás csapatai lesznek.

Várunk mindenkit a mérkőzésekre. Szurkoljunk együtt!
Hajrá Békés!