U9-eseink II. helyen zárták a Pick Ball tornát

Két hete U10-es csapatunk lépett pályára a Pick Ball torna keretei között Szegeden. Az elmúlt hétvégén pedig U9-es csapatunk vette át a staféta botot a tiszaparti utánpótlás tornán, Vida János edző irányításával.

Remekül szerepeltek a srácok a csoportmérkőzéseken, ugyanis a Szeged II-es és a Kecskemét csapatát is sikerült magabiztos gólkülönbséggel legyőzni. Így a délután a döntőbe játszhattak a gyerekek, még pedig a hazai Pick Szeged I-es csapata ellen. Egy nagyon küzdelmes mérkőzést láthattak a tornára kilátogató Kézilabdabarátok és Szülők. 14-14-es döntetlennel zárult a mérkőzés, így végül az egész napos mérkőzések gólkülönbségét figyelembevéve csapatunk a második helyen végzett.

Pick Szeged II - Békés-Drén KC 5 - 24 
Békés-Drén KC - Kecskemét 14 - 10
Pick Szeged I - Békés-Drén KC 14 - 14 

A békési különdíjasok a tornán: 
- Legjobb kapus: Fodor Sándor
- Legjobb góllövő: Papp Lóránt

- Gratulálok a fiúknak a remek munkáért. Nagyon jól küzdöttek a Pickball kupán. A Kecskemét és a Szeged II. csapatát magabiztos győzelemmel zártuk, majd a kupa döntőjében a Pick-Szeged I. csapatával egy nagyon kiélezett mérkőzésen 14-14-es döntetlent játszottunk. Végül a második helyen zártuk a kupát pont egyenlőséggel, rosszabb gólkülönbséggel. Külön öröm, hogy a nagyszerű csapatmunka mellett két különdíjat is elhoztunk Szegedről. Fodor Sándor lett a torna legjobb kapusa, Papp Lóránt pedig a torna legjobb góllövője. Gratulálok mégegyszer a fiúknak! Folytatjuk a munkát. - nyilatkozta Vida János, edző.

Gratulálunk a csapatnak!