Edzőmérkőzés a Törökszentmiklósi KE ellen

Kedd este újabbb edzőmérkőzés várt a békési felnőtt csapatra. Ellenfelünk pedig nem más volt, mint Dankó Ervin csapata, a Törökszentmiklósi KE. 

Hazai találatokkal indult a mérkőzés, amire az 5. percben időkérés után jött a vendégek válasza. A vendégek lendületre kaptak az időkéréssel és a 18. percre már 6-8-ra vezettek. Papp Bálint időkéréssel szakította meg a mérkőzést, ami jót tett a csapatnak, ugyanis perceken belül már 12-8-ra fordította csapatunk a mérkőzés állását. A végjátékban Kettő hétméterest is hibázott a vendég csapat, így végül 15-10-el mentek félidőre a csapatok. A második játékrészbe jól robbant be a békési gárda és folyamatosan növelte előnyét. A félidő közepére már 10 gólos különbséget tudhattak magukénak a fiúk. A folytatásban ezt a gólkülönbséget tartva estek a gólok mindkét oldalon, végül 33-23-al zárult a felkészülési mérkőzés.

Békés-Drén KC - Törökszentmiklósi KE 33 - 23 (15-10)

Békés: Pajkó L. - Kopcsák J. 1, Fedor B. 2, Hercegh J. 4, Cifra T. 2, Pánczél Z. 5, Varsandán Á. 1. Csere: Domokos D. (kapus), Kánya L. 1, Gál A. 1, Sebestyén Cs. 5, Kovács P. 5, HAjdú P. 4, Oláh G. 2.
TKE legjobb dobói: Zsigmond G. 6, Erdélyi T. 3, Gál D. 3, Mirko V. 3.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 7/3.

- Sok pozitív dolgot láttam ami biztató, de sajnos még vannak hibák ami nem megengedett ezen a szinten. Tovább kell dolgozni, jatekfegyelembe javulnunk kell. Lerohanast tovább csiszolni pontosítani. Gratulálok a győzelemhez. - nyilatkozta Papp Bálint, edző.

Következő felkészülési mérkőzés január 26.-án Debrecenben lesz.