Befejezetlen találkozó Debrecenben

Felnőtt csapatunk a mai nap folyamán Debrecenbe utazott felkészülési mérkőzésre. Egy röpke félórás csúszással kezdődött a találkozó, a város rész áramellátása végett. Ám ez sem jelentett problémát a csapatok számára, miután sikerült helyre állítani a feltételeket. Azonban nem sikerült végig játszani a meccset, a 41. percben ismét elment az áram, így félbe maradt a találkozó.

Az elején fej-fej mellett küzdöttek a csapatok a nem túl meleg csarnokban. Majd a félidő második felében több helyzetünk is kimaradt ziccerből és hétméteresből is, így a félidőre 11-9-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A folytatásban jól sikerült kezdeni a második játékrészt és ledolgozni a hátrányunkat. A 41. percben azonban ismét elment az áramszolgáltatás, így 16-16-os eredménnyel félbe szakadt a mérkőzés.

DEAC - Békés-Drén KC 16 - 16 (11-19)

Békés: Pajkó L., Domokos D., Varsandán Á. 2, Herczegh J. 2, Sebestyén Cs. 2, Fedor B. 2, Gazsó P. 1, Pánczél Z. 1, Hajdú P. 6, Oláh G. 2, Kovács P., Kánya L.

- Körülményekre való tekintettel sajnos nem úgy sikerült a mai nap, ahogy gondoltuk, hogy egy erős edzőmérkőzést játszunk bajnoki rajt előtt egy héttel. Több fontos helyzetünk maradt ki, szélről és beállóból ziccerek, illetve hétméteresek is. Ma elég tartalékosan utaztunk el, de jövő héten bajnoki rajt, addig is dolgozunk. - nyilatkozta Papp Bálint.