Hétvégén bajnoki rajt

Még csak most kezdett alapozni felnőtt csapatunk, de már február van, így a hétvégén kezdődik a tavaszi bajnokság. Csapatunk szombaton Algyőre látogat.

Hétvégi ellenfelünk erősített játékosokkal a tél folyamán, azonban csapatunk elszántan vág neki a szombati mérkőzésnek Algyőn. Szeptemberben ugye ellenük kezdtük a bajnokságot egy 13-6-os félidei eredményt követően, végül 25-20-ra sikerült megnyernie csapatunknak a mérkőzést.

Sajnos szilágyi Dávidra még nem számíthatunk, még tart a tédműtétje utáni rehabilitáció, de a csapat többi tagja készen áll a hétvégi megmérettetésre. 

- Összeségében a tavalyi őszhöz képest erősített az algyői csapat. Tudjuk, hogy egy jó csapat, ahogy ősszel is, most is felkészültünk rendesen. Elvégeztük a kitűzött munkát a csapattal a felkészülési időszakban. Bízoka  csapatomban, hogy idegenben sikerül győzelemmel kezdeni a tavaszt, ami egy jó lendületet adhat a további hetekre. Maximálisan egyben kell lennünk, hogy megszerezzük a tavasz első ként pontját. - nyilatkozta Papp Bálin, edző.

A mérkőzés időpontja: 2018. február 3. 18:00
Helyszín: Fehér Ignác Ált. Isk. Sportcsarnok, Algyő Sport utca 5.

A mérkőzést online követni tudják majd facebook-os oldalunkon!

Hajrá Békés!