Ifi és serdülő győzelem Békéscsabán

Elkezdődött az utánpótlás bajnokság is, így február második hetében. Serdülő és ifjúsági csapatun békéscsabán lépett pályára szerdán. Mindkét csapatunk remekül nyitotta az első fordulót a tavasszal.

Serdülő csapatunk kezdte jobban a mérkőzést, a hazaiak első találata csak a 4. percben született meg. A kilencedik percben már 2-5-re vezetettek a srácok. Majd a félidő közepén kihasználva a hazaik hibáit sikerült 7 gólos előnyre szertteni. A félidő végéig próbálta faragni hátrányát a csabai csapat, ami a 30. perc elteltével 8 - 13-as félidei eredményre volt elég. A második játékrészbe hasonló lendülettel szállt vissza csapatunkígy a félidő közepén már 13-25-ös békési vezetéssel vágtak neki a végjátéknak. Végül 20-30-as győzelemmel hagyta el a pályát csapatunk, begyűjtve az első két tavaszi pontot.

Békéscsaba DKSE - Békés Drén KC 20 - 30 (8-13)         

- Három hónap kemény munkán vagyunk túl. Nagyon örülök annak, hogy a fiatalabb játékosok is nagyszerűen játszottak. Nagyon fontosak az ilyen jó színvonalú mérkőzések a hosszú távú munkában és fejlesztésben, itt látjuk miben léptünk előre, min kell még sokat dolgozni. Gratulálok minden játékosnak! - nyilatkoztta Jámbor-Kardos Viktor, edző.                                                                     

Ifjúságiank góllal nyitották a meccset, ám ezután egy hat perces békési gólcsend követett, így 4-1 volt a meccs állása. Ezután mintha csapatunkat kicserélték volna és a 16. percben már 6-10-re vezetett csapatunk.A félidő második felében tovább növelte előnyét csapatunk, így a félidő végén 12-17-es eredmény mellett mentünk pihenőre. A második játékrészben felváltva estek a gólok, végül 27-33-ra nyertek a sárcok, így ifistáink is a tavasz első két pontját szerezték meg szerdán.

Békéscsaba DKSE - Békés-Drén KC 27 - 33 (12-17)

- Fegyelmezett, okos játékkal már az első félidőben jelentős előnyre tettünk szert. A második félidőben már több hiba volt, de így sem forgott veszélyben a győzelmük. Hajrá BÉKÉS. - nyilatkozta Kádas László, edző.

Gratulálunk csapatainknak!