Hétvégén Balmazújváros

Szombaton csapatunk Balmazújvárosba utazik a listavezetőhöz a tavasz szezon III. fordulójában. Az ősszel itthon sikerült elcsípni a listavezetőt, szombaton reméljük ismét sikerül pontokat szereznie csapatunknak.

Az előző fordulóban csapatunk nagyarányú győzelmet aratott a Mol-Pick Szeged U20-as csapata ellen. Hétfőn már két edzéssel folytatták tovább a munkát a srácok, a hétvégi rangadóra. A Balmaz a téli szünetben átalakult, több játékosa is távozott, de az eddigi eredményeket nézve sikerült a dobogó élén tartaniuk magukat. A Székács és a Balassagyarmat ellen léptek eddig pályára tavasszal, mindkét alkalommal 31-28-as gólarányú győzelemmel zárták a mérkőzést. 

Csapatunk az Algyő ellen idegenben vereséget szenvedett, múlt héten pedig nyert. Itthon ősszel egy 9-13-as félidő után végül sikerült nyerni csapatunknak 25-24-re a listavezető ellen. 

- Lista vezetőhöz látogatunk tudjuk, hogy télen változások történtek náluk, de így is egy masszív, jó csapat, ambiciózus fiatalokkal kiegészülve. Természetesen felkészülünk az ellenfélből a lehető legjobban és pontokért utazunk szombaton Balmazújvárosba. Azt is tudjuk, hogy maximális csapat munkára és koncentrációra lesz szükségünk, hogy céljainkat elerjuk. - nyilatkozta Papp Bálint, edző.

A mérkőzés időpontja: 2018. február 17. 18 óra.

A mérkőzést a nagy érdeklődésekre való tekintettel facebookos oldalunkon ÉLŐBEN közvetítjük majd.

Hajrá Békés!