Mögénk állt a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő

A Békés-Drén KC fontosabbnál, fontosabb támogató váűllalkozásokat, cégeket és egészségügyi központokat tudhat maga mellett. A tél folyamán a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő is az egyesület mellé állt.

Békésen, sőt mondhatni Békés megyében sokak kedvence lett a családias hangulatú Békési Gyógyfürdő és a hozzá tartozó Gyógyközpont. 

Az uszoda különböző méretű medencékkel (úszómedence, tanmedence), 8–10 fő befogadására alkalmas szaunával, valamint élményelemekkel: nyakzuhany, víz alatti derék- masszás, pezsgőágy is rendelkezik. Lehetőség van úszásoktatásra. Igény szerint vízi torna, baba- úszás is elérhető a létesítményben. Az uszoda 2017. november elsejétől új szolgáltatással bővült. Minden pénteken 20.30-tól éjfélig tartó éjszakai fürdőzéssel, mind a beltéri, mind a kültéri medencékben a forró gyógyvíz mellett gőzkabin és koktélbár várja a pihenni vágyókat. 

Csakis ajánlani tudjuk mindenkinek! Azoknak akik nem ismernék, azok az alábbi képre kattintva olvasatnak részletes bemutatást: