UP: ifi és serdülő győzelem Orosházán

Pénteken serdólő és ifjúsági csapatunk Orosházán lépett pályára a 14. fordulóban.

Remek hangulatú mérkőzéseket láthattak a Táncsics Sportcsarnokba kilátogató nézők. Ifi csapatunk óriási küzedelemben 12-16-os félidei eredmény után a második játékrészben nagy előnyre tett szert. Így végül nagyarányú győzelemmel 24-33-ra nyertek.

- Az Orosháza jól felkészített csapatával mindig nagyokat küzdünk. Pankotai extra kapusteljesítménye sokat segített a biztos győzelem megszerzésében. Győzelmünket az első félidőben megsérült Magyar Benedeknek ajánljuk. Hajrá Békés. - nyilatkozta Kádas László, az ifjúsági csapat edzője.

Serdülő csapatunk is igen színvonalas küzdelmes első félidőben 6 gólos előnyre tett szert -13-as eredmény mellett. A második játékrészben folytatódott a kiélezett küzdelem a pályán, de sikerült megtartani a 6 gólos előnyt, így végül 19-25-ös eredménnyel megszerezték újabb két pontjukat a srácok.

- Egy nem túl izgalmas mérkőzésen, nagyon szép győzelmet arattunk, ami nagyon fontos hogy tanulnunk kell a hibákból és a gynegeségeinket, lehetőségként kell értelmezni, így léphetünk előre! Idegenben győzni, főleg egy NB1es csapat utánpótlás csapata ellen nekünk nagyon nagy siker mindig! Gratulálok a srácoknak! -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, a serdülő csapat edzője.

Gratulálunk a csapatoknak!