Elkezdődött a kisiskolás bajnokság

Vasárnap elkezdődött az U7-U8-as korosztálynak a Kisiskolás bajnokság, ahol ügyesen szerepeltek a gyerekek mindkét korosztályban Szeghalmon.

U8-as csapatunk kezdte a napot a Békéscsaba DKSE I-es csapata ellen. Remekül kezdtek a gyerekek, a félidőre már 2-9-re vezettek. A második játékrészben összeszedte magát a csabai csapat, és folyamatosan dolgozta le hátrányát, de végül sikerült 12-13-ra nyernie csapatunknak. Délután az Orosháza ellen mérkőztek meg a fiúk, egy nagyon jó szoros első félidő után sajnos 11-8-ra kaptak ki.

Csapattagjai: Czira Z., Rác L., Somlyai B., Jantyik Zs., Szendrei T., Nagy B., Nagy M., Fazekas D., Kövér B., Felber Zs.

Az U7-es csapatunk is Szeghalmon lépett pályára. A Békéscsaba I. és II.-es csapataival mérkőztek meg a gyerekek. A II-es csapattal egy szoros mérkőzést játszottak a srácok, végül 9-8-ra alul maradtak. Az I-es csapatn ál kiütközött a két csapat közötti különbség a második félidőre, így 7-15-re nyertek a csabaiak.

Csapattagjai: Balog Zs., Bukor B., Csarnai J., Gecse M., Sipter A., Szabó L.

Nagy izgalommal vártuk az idei év első U7, U8 tornáját. Büszke vagyok mindenkire, hiszen igyekeztünk a legjobb formánkat hozni, és úgy gondolom, hogy ez sikerült is. Voltak kimagasló egyéni teljesítmények, de csapatban még fejlődnünk kell. Hosszú még a szezon, sok-sok mérkőzés vár még ránk. Dolgozunk tovább, hogy még jobbak legyünk. - nyilatkozta Vida János, edző.