Ismét dupla UP győzelem az I. osztályban

A mai nap folyamán ifjúsági és serdülő csapatunk a Kecskemét csapatait fogadták a Békés Városi Sportcsarnokban. 

Vendég góllal indult az ifjúsági találkozó, azonban egyből jött rá a békési válasz, illetve perceken belül már 2-3 gólos előnyt tudhatott magáénak csapatunk. A játékrész felénél sikerült nagyobb előnyre szert tenni ellenfelünk hibáit kihasználva, így a 19. percben már 13-8 volt a meccs állása. Tartva a különbséget 18-12-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész egy öt perces gólcsenddel kezdődött, amit kihasználva faragni kezdte hátrányát a kecskemét, azonban felrázódtak a srácok  a 25. percben és megkezdődött a békési gól gyártás, ami végül 32-24-es hazai győzelmet eredményezett. 

Békés-Drén KC - Kecskemét-Automatika.hu 32 - 24 (18-12)

Békés: Takács Sz. 1, Gál A. 8, Kiss R. 6, Dénes Á. 2, Baranyai M. 2, Pál Sz. 1, Kohlrusz L., Vas E. 1, Csige N. 1, Kádas B., Kovács L. 1, Ásós M. 9, Pankotai B.
Kecskemét legjobb góldobói: Csuzi M. 9, Kalmár D. 6.
Kiállítások: 4 perc, ill. 10 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 1/1.

- Folytattuk tavaszi győzelmi sorozatunkat.Helyenként látványos játékkal, meggyőző fölénnyel, vertük meg a jó erőkből álló Kecskemét csapatát. - nyilatkozta Kádas László.

Serdülő mérkőzésünkön szinte az első perctől kezdve kiütközött a két csapat közötti különség, ugyanis a 11. percben már 8-3 volt a mérkőzés állása. A félidő végére sikerült 12 gólos előnyre szert tenni, így 21-9-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész nem hozott különösebb meglepetést, Jámbor-Kardos edző lehetőséget biztosított minden játékosánk, amivel éltek is a fiúk, végül 31-17-es győzelemmel zárult a mérkőzés.

Békés-Drén KC - Kecskemét-Automatika.hu 31 - 17 (21-9)

Békés: Borbély I., Csige N. 3, Kádas B. 6, Kovács L. 3, Ásós M. 9, Oláh Gy., Gyepes N. 1, Ádám G., Kovács L. 2,  György O., Kiss A., Kovács D., Szabó Á. 5, Baji G. 2, arga I. 
Kecskemét legjobb góldobói: Katona O. 5.
Kiállítások: 0 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 1/1.

- Nagyszerű mérkőzést játszottunk, nagyon jó védekezés és sokszor ötletes igazán gyors és látványos támadásokat vezettünk. Gratulálok mindenkinek aki pályára lépett. A fiatalok védekezése kimagaslóan jó volt az átlövések ellen. Hajrá Békés! -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor.

Gratulálunk a csapatoknak!