Szombaton Székács

Csapatunk a 17. fordulóban a Törökszentmiklós Székács csapatához látogat majd ebben jó ksi havas időben. 

Itthon, a Balassagyarmat ellen sikerült végül itthon tartani a két pontot, de mint látszik a sereghajtó csapatok is megtudják szorongatni a dobogón levő csapatot is. Hétvégi ellenfelünk jelenleg a 12. fokán áll a tabellának, ám otthon nem adják könnyen a pontokat. A Székács a tavasz folyamán nem szerzett még pontot, kikapott a Pick U20-tól és a Balassagyarmattól idegenben, otthon pedig 28-31-re vereségett szenvedett nagy küzdelemben a Balmazújvárostól. 

Csapatunk eddig az algyői kezdő mérkőzésen kivül győzelmek sorát tudhatja magáénak, úgy hogy reméljük, ha Balmazújvárosból eltudták hozni a srácok a két pontot, akkor ez sikerülni fog most hétvégén is. Sajnos a heti munkát nagyban hátráltatta a sérültek és a betegek számának gyarapodása. A ma esti edzésen még el fog dőlni, hogy holnap kik léphetnek pályára a csapatból.

Kemény meccsre számítok, a Székács mindig kellemetlen ellenfél. Úgy gondolom, ha tudjuk a saját játékunkat játszani támadásban és egy az előző hétvéginél összeszedettebb védekezést produkálunk, akkor nem lehet gond. Remélem, hogy sérültjeink, betegeink nagyrészt felépülnek, így a csapat segítségére tudnak lenni. Ettől függetlenül, ha magunkra figyelünk meg lesz az újabb két pontunk. -  nyilatkozta Hajdú Péter, aki a Balassagyarmat ellen nagyon jól szállt be a kispadról és fontos gólokat lőtt.

  

- Idegenben minden mérkőzés nehéz, senki ellen nem lehet biztosra menni ebbe a kiélezett bajnokságban. Természetesen a célunk, hogy két ponttal jöjjünk haza. Több hátráltató körülmény is nehezítette a felkészülésünket, de ugyanúgy dolgoztunk mint eddig. Szombaton szeretnék még egyet lépni a céljaink felé.- nyilatkozta Papp Bálint, edző.

 

A mérkőzés 2018. március 3.-án (szombat) 18 órától lesz. Facebook-os oldalunkon jövünk élőközvetítéssel a helyszínről.