UP: négy pontos szerda

A hosszú hétvégére való tekintettel a Békés-Drén KC szerdára előre hozta mérkőzéseit hétvégéről. Így a vidékieknek lehetősége volt otthon tölteni a hétvégét. A felnőtt mérkőzés előtt két remek hangulatú utánpótlás mérkőzését láthattak a Békés Városi Sportcsarnokba kilátogató szülők, kézilabdabarátok.

Ifi csapatunk kezdte a napot, még hozzá jó lendülettel kezdtek a srácok, a 16 percben már 8-4-es békési vezetést mutatott az eredményjelző. A játékrész folytatásában növelte előnyét csapatunk az Nb1-es utánpótlás csapat ellen 14-8-ra. A második játékrész sem hozott fordulatot a játékban, így végül nagy arányú 26-15-ös győzelemmel zsebelte be újabb két pontját az ifi csapat.

Békés-Drén KC - Ceglédi KKSE 26 - 15 (14-8)

Békés: Pankotai B., Takács Sz., Kohlrusz L. 1, Dénes Á. 4, Baranyai M. 1, Kádas B. 1, Csige N. 1, Ásós M. 6, Kovács L. 4, Vass E., Gál A. 5, Kiss R., Pál Sz. 3.
Cegléd legjobb dobói: Csapi B. 7, Turi A. 4.
Kiállítások: 4 perc, ill. 12 perc+kizárás. Hétméteresek: 6/6, ill. 2/2.

Magabiztos győzelmet arattunk az elmúlt időszakban sokat fejlődött Cegléd ellen. Serdülő korú játékosaink az ifik között is megállják a helyüket. Minden játékosomnak gratulálok a szép győzelemhez. Hajrá Békés. - nyilatkozta Kádas László.

Serdülőink hasonló lendületet hoztak a pályára, mint az idősebbek. 3-0 eredménynél a cegléd edzője időt is kért, amivel rendezte sorait és perceken belül 4-4-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban azonban magasabb fokozatra kapcsoltak a srácok és 14. percben már 12-6 volt a meccs állása. Tartva a lendületes játékot, kihasználva az ellenfél hibáit, a játékrész végén 20-9-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második félidőben Jámbor-Kardos lehetőséget adott minden játékosának, akik szép megoldásokkal használták ki a kapott lehetőséget. Végül 37-16-os lehengerlő békési győzelemmel zárult a serdülő mérkőzés.

Békés-Drén KC - Ceglédi KKSE 37 - 16 (20-9)

Békés: Borbély I., Kovács G., Balogh Zs, Varga I. 1, Kádas B. 2, Baji G., Csige N. 7, Ásós M. 10, Ádám G. 1, Kovács L. 4, György O. 2, Szabó Á. 2, Oláh Gy., Gyepes N. 6, Minya M. 1, Kovács K.1.
Cegléd legjobb dobói: Peszeki N. 8.
Kiállítások: 0 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 3/3.

- Nagyon jól játszott mindenki. Akarat,szív és munka eredménye az előrelépés! Gratulálok mindnekinek akinek munkája van ebben a csapatban, különösen köszönöm Kádas Lászlónak a minden napi segítséget és iránymutatást! HAJRÁ BFKC! -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor.