Jó iramú edzőmeccs Algyőn

A három hetes szünetben felnőtt csapatunk nem tétlenkedett és edzőmérkőzést játszott az Algyő csapatával. 

Békési góllal indult a barátságos találkozó, amire jött is egyből a hazai válasz. Az első percekben felváltva estek a gólok, majd a 9. percre sikerült 4-7-es előnyt szerezniük a srácoknak. A folytatástban tartva a 3-4 gólos előnyt egy pörgős, sokat futós mérkőzést láthattak az algyői csarnokba kilátogatók. A szünetben 17-21-es vezetéssel mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész elején hasonlóan folytatódott a találkozó, mindkét csapat forgatta a játékosait és mindenki lehetőséget kapott a játékra. A félidő közepére dolgozni kezdte hátrányát a hazai csapat, ki is egyenlítettek, ám a végjátékban visszavette a vezetést csapatunk és megnyerte a felkészülési találkozót 34-38-ra.

FKSE-Algyő - Békés-Drén KC 34 - 38 (17-21)

Békés: Pajkó L., Domokos D., Herczegh J. 4, Cifra T. 2, Hajdú P. 11, Varsandán Á. 6, Sebestyén Cs. 2, Gál A. 1, Bella Cs. 1, Oláh G. 2, Pánczél Z. 3, Kovács P., Fedor B. 3, Szilágyi D. 2, Gazsó P. 1, Kopcsák J.
Algyő legjobb dobói: Gazsó B. 7, Temesvári 6.

- Jól szolgálta mérkőzés a felkészülésünket. Minden játékosnak lehetőséget biztosíttam, hiszen szükség lesz mindenkire a bajnokság hátra lévő időszakában. Pörgős, sok futós mérkőzést nyertünk meg. Gratulálok a csapatnak. -  nyilatkozta Papp Bálint edző, a mérkőzés után.

Április 14-én (szombat) 18 órától a Nyíregyháza csapatát fogadjuk a Békés Városi Sportcsarnokban. 
Hajrá Békés!