Túl vagyunk az első felkészülési meccsen

Két felnőtt kapusát nélkülözve játszotta le első nyári felkészülési mérkőzését a jelentősen átalakított Békés-Drén KC NB I B-s férfi kézilabdacsapata, amely az élvonalbeli Cegléd otthonába volt hivatalos pénteken délután. Negyven percig így is partiban tudott lenni vendéglátójával.

Ceglédi KKSE–Békés-Drén KC 35–25 (15–12)
Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Cegléd, 100 néző. Vezette: Horváth, Simó.
Békés: Borbély – Csuka 2, Hajdu 7, Morva, Gazsó 1, Székely 2, Fedor 3. Csere: Takács (kapus), Oláh 4 (2), Gidai 1, Dénes 1, Gál A. 1, Sebestyén 2, Bátky 1, Kiss R., Kecskés, Szabó P., Martonosi. Edző: Papp Bálint. A Cegléd legjobb góldobói: Radnics 6, Zubec 6.

A békésiek az első 20 percben jó játékkal lepték meg a házigazdákat, akik csak a félidő hajrájában tudtak fordítani. Szünet után is fegyelmezetten teljesített a vendégcsapat, a 40. perceben 20–18-at mutatott az eredményjeltő. A folytatásban a kihagyott helyzeteit könnyű gólokkal büntette a hazai együttes, és a játék képéhez mérten indokolatlanul nagy lett a különbség a végére. 

Papp Bálint: – Több dolgot bemutattunk a nyári premieren, ugyanakkor látjuk a hibáinkat is, ezeket a felkészülésben előrébb tartó házigazdák kihasználtak. Már most látszik, hogy sok munka vár még ránk a bajnoki rajtig.

Következő mérkőzés: 2018. augusztus 14. (kedd) 18:30-tól Békés-Drén CK - Cegléd