Sikeres serdülő és ifi felkészülési kupa

Szerdán egy napos két mérkőzéses tornán vett részt serdülő és ifjúsági csapatunk Egerben. Mindkét csapat kettő mérkőzést játszott a nap folyamán, az Eger és a Mezőkövesd utánpótlás csapataival.

Az ifjúsági csapatunk Gazsó György, edző vezetésével utazott Heves megyébe, míg a serdülők, tavaly edzőjükkel, Jámbor-Kardos Viktorral. 
Remekül zajlott a nap mindkét csapat remekül szerepel, a serdülők kezdtek a Mezőkövesd ellen, akik fölényesen 24-36-ra nyertek. Ezt követően ifi csapatunk vette át a staféta botot, szintén kövesdi utánpótlás csapatt ellen, akik szintén remek játékkal 37 lőtt góllal 8 gólos győzelmet arattak. Ezután az Eger ellen léptek pályára a csapatok, a serdülők 14 gólos győzelemet arratak, míg az ifik 6 góllal tudtak nyerni a hazai csapat ellen.

Ifjúsági: 
Mezőkövesd - Békés 29 - 37
Békés - Eger 32 - 26
Serdülő: 
Mezőkövesd - Békés 24 - 36
Békés - Eger 38 - 24

 - Jól illeszkedett a felkészülés, fejlesztés programjába a mindkét csapatnak ez a torna. Fontos volt a nevelés szempontjából egy idegenbeli egész napos "túra", ahol a magatartásunk is megfelelt céljainknak. -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.

Gratulálunk a csapatoknak!