Győztes edzőmeccs Vácott

Első győztesen letudott nyári felkészülését vívta meg pénteken a Békés-Drén KC férfi kézilabdacsapata. A viharsarki alakulat az NB I-es Cegléd elleni dupla után az élvonalból most búcsúzott Vác otthonában lépett pályára, amelyet a meccs középső harmadában mutatott eredményes játékkal meg is nyert.

Váci KSE–Békés-Drén KC 28–31 (12–14)
Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Vác, 100 néző. Vezette: Földesi, Halász.
Békés: Pajkó – Csuka 6, Hajdú 3, Morva, Gazsó, Oláh 4, Gidai 9. Csere: Domokos, (kapus), Sebestyén, Székely 2, Gál 3, Martonosi 3, Fedor, Bátky 1, Kecskés, Kis R., Dénes. 
A Vác legjobb góldobója: Vojinovics 6.
Kiállítások: 12, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 0.

A Skaliczki László által felkészített Vác otthonában játszotta újabb felkészülési mérkőzését a békési férfi kézilabdacsapat. A mérkőzés kezdeti stádiumában rendre az élvonalból most búcsúzó hazaiak vezettek, a vendégeket azonban nem sikerült leszakítaniuk. Olyannyira szívósan játszott Papp Bálint alakulata, hogy a félidő hajrájában a vezetést is sikerült átvennie.
A második játékrészt három békési találat vezette be, a biztos vezetést a játékrész közepére még növelni is tudták (45. p.: 17–24). A hazaiaknak sikerült egy jó szériát produkálniuk, ezzel ismét sikerült visszajönniük a meccsbe, azonban a végjáték ismét a békésieké volt, akik így stabilan nyerték a meccset.

Papp Bálint: – Jó erőkből álló csapat otthonában arattunk értékes győzelmet. Reményeink szerint ez a siker megadja a lendületet a fiúknak a megkezdett munka folytatásához.