Sikeres edzőtábor és Balaton kupa

Serdülő csapatunk Jámbor-Kardos Viktor, edző vezetésével Fonyódon vett részt edzőtáborban, illetve egy tornán is, még hozzá a XVII. Balaton kupán szerepeltek remekül a srácok.

Augusztus 16.-án indult útnak a serdülő csapat Fonyódra az edzőtáborba, ahol egy hetes edzőtábor várt a srácokra, egy tornán való szerepléssel fűszerezve. Változatos edzéseken vettek részt a srácok, és kovácsolódtak össze a napok alatt a táborban. A Balaton kupán a szereplése a fiúknak kimagasló volt. Öt mérkőzést játszottak a három nap alatt, amiből öt győzelemmel zárták a rendezvényt. Így az ünnepélyes eredményhírdetésen a békési srécok nyakában landolt az aranyérem.
Emellett Szabó Ádám játékosunk gólkirály különdíjat kapott az ünnepségen.

A csapat tagjai: Ádám G., Balogh B., Berta Á., Borbély I., Gyepes N., György O., Kiss A., Kóta K., Kóti K., Kovács D., Korvács K., Kovács L., Markóczy M., Rácz N., Szabó Á., Vidovenyecz B., Sztancsik M., Pekta Á., 

A hosszú nyári felkészülést Kádas László szakmai igazgató úr tanácsára úgy terveztük meg, hogy 6 hét után a monoton otthoni munkát frissítse egy 7 napos edzőtábor. Nagyon jó helyszínnek bizonyult a Fonyódliget. Jó körülmények között készülhetünk tovább, és nagyon jó tett a közösség építés szempontjából is az egy hetes edzőtábor. A programot színesítette a Balaton Kupa 5 mérkőzés ahol ifjúsági és serdülő, magyar és szlovák csapatokkal mérkőztünk meg. A csapatjáték építése került a középpontba, nagyon keményen dolgozott a csapat, példamutató volt a magatartásunk is. Hosszú az út a felnőtté válásig, akarat és hit van bennünk, így a reális célok elérhetőek. Hajra Békés, Hajra BFKC! - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.

Gratulálunk a csapatnak!