U15: I. helyezés a Kesi kupán

U15-ös csapatunk a hétvégén a Kesi kupán vett részt, Cifra Tibor edző vezetésével. Remekül zajlott a nap, három mérkőzés várt a srácokra.

A Soltvadkert ellen kezdték a napot a fiúk, szinte az első perctől kezdve vezetve végül nagyarányú 13-26-os győzelmet arattak. A folytatásban a hazai Kecskemét II-es csapata ellen egy szoros mérkőzést láthattak a nézők, de végül sikerült 20-22-re győzni, amivekl a délután folyamán az első helyért küzdött csapatunk a Békéscsaba ellen. A megyei rangadón végül sikerült 20-16-ra legyőzni a megyeszékhelyi csapatot, így csapatunk az I. helyen zárta a Kesi kupát.
A felkészülésünk folyamán mindenképpen szerettem volna ha részt veszünk egy tornán,hogy reális képet kapjunk magunkról.Az első két mérkőzésünk a Soltvadkert és a Kecskemét ellen elég hektikusra sikeredett. Jó és rossz periódusok váltották egymást a mérkőzéseken, nem tudtunk stabilan kézilabdázni, de dícsérendő, hogy a szívünk mindig a helyén volt. A döntôben a csapat végre úgy játszott, ahogyan valójában tud és elvárható. Fegyelmezetten, nagy akarattal mégis könnyedén és szellemesen. Az elkövetkező időszakban, a hibáink kijavítására fektetünk nagyobb hangsúlyt. Bízom benne,hogy a szezon kezdetére sérültjeink felépülnek és a bajnokságot teljes kerettel tudjuk elkezdeni. Gratulálok a csapatnak a hétvégi teljesítményhez és köszönöm a szülők, rokonok lelkes buzdítását! Hajrá Békés! - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.

 

Gratulálunk a csapatnak!