Értékes pontokat szerzett U15-ös csapatunk

Elérkezett a második forduló az U15-ös csapatunknak a hétvégén, Salgótarjánba utazott csapatunk, ahol remekül szerepeltek a srácok.

Szoreosan indult az Orosháza elleni mérkőzés, de a félidő közepére sikerült 3 gólos előnyt szerezni, amit a félidő végére 12-8-ra javítottak a srácok. Így a második félidőbe négy gólos előnnyel sikerült visszajönni, azonban a félidő közepén kicsit beragadtunk és kihasználva a hibákat a megyei ellenfelünk, így a végjátékba 19-19-es eredménnyel mentünk bele. A végjátékban egy kiélezett játékot láthattak a helyszínen a nézők, amiből végül jobban jött ki csapatunk és nyert nagy csatában 22-24-re. 
A második mérkőzésen a Pick Szeged utánpótlás csapata volt az ellenfelünk szinte mondhatni az egész mérkőzésen felváltva estek a gólok, mindkét csapat nagyot küzdött, aminek egy igazságos döntetlen lett a vége, így megszakadt a tiszapartiak veretlensége is.

Orosházi FKSE- Békés-Drén KC 22:24
Békés-Drén KC - Pick Szeged 20:20

- Nagy örömömre a második játéknapon szebbik arcát mutatta csapatom. Kiélezett csatát vívtunk mindkét ellenfelünkkel, szoros végjátékokban szereztünk értékes pontokat. Nagy dícséret illeti a fiúkat a nap folyamán nyújtott játékért és hozzáállásért. Bízom benne,hogy áttudjuk menteni a jó formánkat a következő mérkőzéseinkre is. Szorgalmasan dolgozunk tovább! - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.

Gratulálunk a csapatnak, a következő forduló október 7.-én lesz Orosházán, ahol az Eger és a Gyöngyös csapatával játszanak majd a srácok!