UP: Nagyarányú ifi és serdülő győzelmek

Hétvégén serdülő és ifjúsági csapatunk is pályára lépett a Békés Városi Sportcsarnokban, a DEAC utánpótlás csapatait fogadták.

Ifjúsági csapatunk remekül nysitott aa mérkőzést, az 5. percben már 5-1-re vezettek a srácok. A folytatásban tartva az előnyt meneteltek tovább a csapatok, a debreceniek edzője időt is kért, de nem tudtak fogást találni csapatunkon, így végül asz első félidő végére 17-11-et mutatott az eredményjelző. A második játékrész se hozott váratlan meglepetéseket, sőt remekül kezdtek be a fiúk, így perceken belül 25-15-re kozmetikázták az eredményt, végül tartva az előnyt 33-23-as győzelemmel adták át a pályát a serdülő csapatoknak.

Békés-Drén KC - DEAC Nk Kft. 25 - 16 (11-8)
Békés:
Borbély I., Takács Sz., Ásós M. 5, Baji G., Bátky B. 2, Csige N. 2, Kádas B. 3, Kohlrusz L. 2, Vass E., Baranyai M., Dénes Á. 6, Bátky P. 5, Kecskés B. 2, Kiss R. 4, Kovács L., Szabó P. 2.
DEAC legjobb dobói:
Vécsei V. 7.
Kiállítások: 4
 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3.

Serdülőink kicsit nehezebben kezdték a mérkőzést, de azért rendre az 1-2 gólos előnyt tartották. A félidő vége előtt sikerült növelni az előnyt 3 gólra, amit meg is tudtak tartani a szünetig. A második játékrészben sikerült jobban elkapni a fonalat és lendületesebb játékkal könnyebb gólokat is szereztek, végül magabiztos 25-16-os eredménnyel sikerült begyűjteni az újabb két pontot.

Békés-Drén KC - DEAC Nk Kft. 25 - 16 (11-8)
Békés: Borbély I., György O. 3, Szabó Á. 5, Kovács D. 3, Berta Á. 4, Kovács L. 1, Gyepes N. 4, Kóti K. 1, Ádám G., Kóta K., Kiss A., Rász N. 1, Somoskövi G, Sztancsik M., Vidovenyecz B., Balogh B. 3.
DEAC legjobb dobói: Zalai B. 4, Nagy B. 4.
Kiállítások: 8 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 4/2.

Október 7. Balmazújvárosban lépnek majd pályára a srácok. Hajrá Békés!