Helytállt az I. fordulóban a két U12-es csapatunk

Megkezdődött hétvégén az U12-es korosztály bajnoksága is. Szarvason lépett pályára a két csapat hétvégén, ahol szépen helytálltak a srácok.

A tapasztalatszerzés végett két csapatot indított a Békés-Drén KC az U12-es bajnokságban. Így az egy évvel fiatalabbaknak itt még erősebb csapatokkal talalkozhatnak, mint korosztályukban. A Kettes csapat kezdte a napot a Békéscsaba ellen, szépen küzdötteka  srácok, de alulmaradtak 16-23-as eredmény mellett. Ezután az I-es csapat vette át a stafétabotot az Orosháza utánpótlás csapata ellen, akk ellen 12-28-ra nyertek. Ezt követően a II.-es csapat az Újkígyos ellen 11-19-re nyert. Az I-es csapat mádosik mérkőzését a Kondoros ellen játszotta, óriási arányú 40-5-ös győzelemmel zárták a napot srácok.

- Megkezdtük a szereplésünk a U12-es korosztállyal is a Badó László régióban. Ebbe a korosztályba elindítottunk egy külön csapatba az egy évvel fiatalabb gyerekeimet is, tapasztalat szerzés gyanánt. Első mérkőzésen a Békéscsaba ellen, ugyan vereséggel kezdtünk, de szépen helyt álltak a gyerekek, ebből a meccsből lehet szépen építkezni, a második mérkőzésen ügyes játékkal győzedelmeskedtünk. A korosztályos játékosok mind két mérkőzésüket, magabiztos és szép játékkal nyerték meg. Dolgozunk tovább, Gratulálok mindenkinek. - nyilatkozta Tar Bence, edző.