Dabason ifi vereség, serdülő győzelem, de ma itthon javithatunk

Dabason lépett pályára múlt héten serdülő és ifjúsági csapatunk. Ifik kikaptak szoros mérkőzésen, mig a serdülők  első perctől kezdve vezetve nyerták meg a meccset. Ma, október 26.-án a Ceglédet fogafdjuk Békésen, itt a lehetőség az újabb pontok itthon tartására.

Ifi csapatunk kezdett Dabason, fej-fej mellett küzdött a két csapat az első játékrészben, amiből a hazai csapat jött ki egy góllal a félidő végjátékban a félidőre. A második játékrészben folytatódott a két csapat közötti küzdelem. A végjátékben több hibát is ejtettek a srácok, amit kihasznált a Dabas és nyert 26-24-re.

Dabas - Békés 26 - 24 (13-12)
Békés: Pankoti B., Takács Sz., Dénes Á. 3, Kecskés B. 4, Baranyai M., Kádas B., Csige N. 2, Ásós M. 6, Kovács L. 1, Szabó P. 1, Kiss R. 3, Kohlrusz L. 1, Bátky P. 3. Pál Sz.
Dabas legjobb dobói: Ács T. 7, Kádár Zs. 5, Katona A. 5.
Kiállitások: 14, ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 8/6.

- Végig kiélezett mérkőzést játszottunk, egy jó erőkből álló Dabas ellen, sajnos a bravúr nem sikerült. A cegléd ellen itthon javithatunk. - nyilatkozta Gazsó György, edző.

Serdülő csapatunk remekül nyitotta a mérkőzést, perceken belül 0-3-at mutatott az eredményjelző. Mondhatni az első perctől kezdve uralta a pályát csapatunk, a félidőre már 10 gólos előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész sem hozott nagyobb ellenállást, igy végül 15-28-as győzelemmel szerezték meg serdülőink az újabb két pontot.

Dabas - Békés 15 - 28 (6-16)
Békés: Somoskövi G., Borbély I. 1, Kovács L. 2, Kóta K. 2, Berta Á., Kiss A., Rácz N. 2, Vidovenyecz B., Kovács D. 1, Sztancsik M., György O. 2, Szabó Á. 9, Balogh B. 5, Gyepes N. 3, Ádám G. 1, 
Dabas legjobb dobói: Kollár B. 4, Kavalecz D. 3.
Kiállitások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 2/2.

- Léptünk előre megint egyet. Nem a hibákat hanem a megoldást kerestük egész mérkőzésen, ennek meg is lett az eredménye. Külön öröm a kevés kapott gól. - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.

Hajrá Békés!