U15: egy győzelem, egy vereség Kecskeméten

U15-ös csapatunk szombaton Kecskeméten lépett pályára Cifra Tibor edző vezérletével, aki úgy nyilatkozott nap végén, hogy többet várt csapatától.

A Kecskemét csapata ellen kezdtek a srácok szombaton, fej-fej mellett estek a gólok, amiből a félidő végére a hazaiak jöttek ki jobban. A második játékrészben sikerült jól kezdeni, gy sikerült egyből egyenliteni perceken belül. Végül Balogh B. góljaival a meccs hajrájában sikerült eggyel megverni hazai pályán a Kecskemétet, 22-23-as eredménnyel.

A másik mérkőzést a Balmazújváros ellen játszották a fiúk, 10 percig sikerült partiban lenni a Balmazzal. Majd ezután 7-0-ás etappal nagy előnyre tett szert a Balmaz és korrigálta az eredményt 9-3-ra. A flélidőben már csak kozmetikázásra maradt idő, igy 9-6-os eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játkrészbenismét bent ragadtunk az öltözőbe és kellett 5 perc, hogy megtalálják magukat a srácok, végül 23-17-re nyert a Balmaz.

A mai nap folyamán a legnagyobb pozitívum,hogy tudtunk szerezni két pontot. A két mérkőzés során 20 percig kézilabdáztunk megfelelő hozzáállással. A védekezésünk harmatos,az emberelőnyös játékunk kritikán aluli volt. Ennél lényegesebben többet kell nyújtanunk a jövőben ha elakarjuk érni a céljainkat. - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.