U12: ügyesen szerepeltek csapataink

U12-es csapataink Szegeden léptek pályára a hétvégén. Mindkét csapat ügyesen szerepelt és élmény volt a szegedi csarnokban játszaniuk a gyerekeknek.

A korosztályos csapat két mérkőzésből kettőt nagy arányú győzelemmel zárt, mig a fiatalabbak két döntetlennel zárták a napot.

- U12-es korosztályban egy korosztályos és egy évvel fiatalabb csapattal szereplünk. A korosztályos csapat első mérkőzésén Békéscsaba ellen harcos első félidő után a második félidőre meggyőző előnyre tettünk szert, mely a mérkőzés végéig kitartott. A második mérkőzésen nagyarányú győzelmet arattunk. A fiatalabb gyerekekből álló csapattal 2 döntetlen született, mind két mérkőzésen 16-16-os eredmény lett. Az első mérkőzésen az Algyő ellen az első félidőben megszerzett elég nagy gól különbség, úgy gondolom mentális fáradtságnak köszönhetően kevésnek bizonyult így hozták döntetlenre a meccset az algyőiek. A másik mérkőzésen a Szeged ellen, 6 gólos előnyt sikerült ledolgozni a második félidő utolsó 10 percében és így sikerült döntetlent elérni. Gratulálok mindenkinek. - nyilatkozta Tar Bence, edző.