U15: Egerben nehezen vettük fel a lendületet

U15-ös csapatunk Egerbe lépett pályára a hétvégén. Két mérkőzés várt a, kissé megfogyatkozott csapatunkra, igy nehezen vettük fel a küzdelmet az ellenfeleinkkel.

A Salgótarján csapata ellen kezdték a napot a srácok, a hiányzó játékosok hiánya megérződött az első perctől kezdve, nehezen vették fel a srácok a mérkőzés hangulatát. Felváltva estek a gólok a két oldalon, amiből a félidő végére 1 góllal jobban jött ki csapatunk. A folytatásban viszont ugyúgy ment az ide-oda 1 gólos játék. Végül 24-24-es döntetlennel zárult a mérkőzés. A második mérkőzés várható volt, hogy nem lesz sétagalopp, viszont sikerült felvenni a mérkőzés és az ellenfél ritmusát a Pick Szeged ellen. Szépen küzdöttek a fiúk az egész mérkőzésen, azonban sajnos ez nem volt elég a pontszerzésre, végül 20-23-ra a Szeged vitte haza a két pontot a mérkőzésről.

- Baljós előjelekkel vártuk a fordulót, hiszen a csapatunknak két fontos játékosát is nélkülöznie kellett sérülés, illetve betegség miatt. Az első mérkőzésen csak részben tudtuk megvalósítani azt, amit az elmúlt időszakban gyakoroltunk. Sajnos nyomás alatt, győzelmi kényszerben nem úgy játszunk, ahogyan valójában tudunk, rendre betliztünk ezeken a meccseken. A második mérkőzésen az esélyesebb Szeged ellen már felszabadultan, nagy akarattal játszottunk, még a pontszerzés lehetősége is benne volt a mérkőzésben, ám a kiélezett szituációkban rossz döntéseket hoztunk, ennek ellenére a csapat megmutatta, hogy valójában mire képes. Összegzés képpen, addig nem fogunk tudni előrébb lépni, ameddig a hasonló játékerőt képviselő csapatok ellen, nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat. -  nyilatkozta Cifra Tibor, edző.

További sok sikert kivánunk!