U14: bejutottunk a felsőházba

U14-es csapatunk az alapszakasz utolsó fordulójában Dabason lépett pályára vasárnap.

Két mérkőzés várt a csapatra az utolsó fordulóban, a Balmazújváros ellen kezdték a napot a srácok, ami nem igérkezett egy sétagaloppnak. Békési gólokkal indult a mérkőzés és a félidő nagy részében rendre nálunk volt a vezetés. Azonban a 17. percben 7-7-re javította az eredményjt a Balmaz, illetve perceken belül át is vették a vezetést, így 7-9-es hátrányban ment pihenőre csapatunk. A második játékrészbe nem sikerült lendülettel visszazökkennünk, így rendre ellenfellünknnél volt a vezetés. Jókor jött Kádas László időkérése a mérkőzés hajrájában, rendeződtek a sorok, így sikerült kiegyenlíteni illetve az utolsó percben át is venni a vezetést. Végül így nyertek a srácok 21-20-ra.
A nap második mérkőzését a Debrecen ellen játszotta a csapat, mondhatni ez első perctől kezdve érződött a két csapat közötti különbség. Az első játékrész végén már 10-6-ra vezettek a srácok, Kádas László lehetőséget biztosított minden játékosának, végül 23-14-es győzelemmel sikerült bejátszania magát csapatunknak a felsőházba.

Csapat tagjai: Vígh G., Ruzsányi B., Markóczy M., Kanderella Á., Vidovenyecz M., Szelezsán Zs., Gazsó P., Kádas N., Nagy Z., Petrus L., Braun J., Sajben S., Kovács V., Szabó G.

- A felső házba kerülés szempontjából sorsdöntő mérkőzést játszottunk a Balmazújváros csapatával. Izgalmas, a vegsőkig kiélezett csatában szereztük meg a győzelmet. A Debrecen ellen érvényesítettük a két csapat közötti különbseget. Ezúton is gratulálok minden játékosomnak az eredményes szezonhoz. Januártól még többet és még keményebben fogunk dolgozni. Kellemes Karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új évet kívánok. Hajrá Békés. -  nyilatkozta Kádas László, ed

Gratulálunk a csapatnak!