UP: Remekül szerepeltek hétvégén csapataink

A hétvégén nem unatkoztak utánpótlás csapataink. Három korosztály utazott tornára vasárnap, minden csapatunk szépen képviselte klubunkat.

U10-es csapatunk Vida János, edző vezetésével a KESI kupán vett részt Kecskeméten. Három mérkőzés várt a gyerekekre, kimondottan itt ebben a korosztályban nem számolják az eredményt hivatalosan. De azért a csapatok számon tartják. A három mérkőzésből hármat megnyertek, az Algyő és a Szarvas ellen nagy gólkülönbséggel, mig a Törökszentmiklós ellen egy szoros meccsen egy góllal sikerült nyerniük.

Békés - Szarvas 22 - 4
Algyő - Békés 5 - 22
Békés - Törökszentmiklós 14 - 13 

- Jó úton halad a felkészülésünk. Ezt a kecskeméti torna eredményei is tükrözik. Nagyon keményen dolgoztak a srácok az elmúlt időszakban, mindenkinek gratulálok! Úgy érzem kellő önbizalommal vágunk neki a debreceni Főnix kupának, ahol hasonlóan szép eredményeket szeretnénk elérni! Dolgozunk tovább! - nyilatkozta Vida János, edző.

U14-es csapatunk is a KESI kupán vett részt, csak másik teremben folytak a mérkőzések Kecskeméten. Két csoportban játszottak a srácok, a csoportban három mérkőzés várt a sárcokra. A Kecskemét ellen 14-27-re nyertek, a Törökszentmiklós ellen 18-13-ra sikerült nyerni. A harmadik mérkőzést a hazai Pick Szeged ellen játszották, ahol 16-11-re alul maradtak, igy a csoportban a második helyen végeztek. Ezáltal a 3.-4. helyért játszhattak a folytatásban, amit meg is nyertek, igy a harmadik helyen végeztek a Kesi kupán.

U11-es csapatunk a Pickball tornán vett részt, ahol két csoportban kezdtek játszani a csapatok. A srácok a Pick Szeged II-es és a Székely KA csapatával mérkőztek meg. Mindkét mérkőzésen nagyarányú győzelemmel zártak, igy a döntőbe a Pick Szeged I-es csapatával mérkőztek meg. Sajnos alulmaradtak a srácok a hazai pályán szereplő csapat ellen, igy a második helyen zárták a mérkőzést.

Gratulálunk csapatainknak!