U15: Két remek mérkőzéssel zárult az alapszakasz

Az alapszakasz utolsó fordulójára Gyöngyösön került sor az U15-ös keleti csoportban. Két nehéz mérkőzés várt a srácokra vasárnap délután, amit sikerült remekül teljesiteniük.

Balmazújváros ellen kezdtéka  napot srácok, mondhatni fej-fej mellett küzdött a csapat, felváltva estek a gólok. Amiből a félidőre a békésiek jöttek ki jobban egy góllal. A második játékrész hasonló izgalmakat tartogatott, amiből szintén győztesként jött ki csapatunk. A második mérkőzés, az alapszakasz utolsó meccse szintén izgalmasnak indult még hozzá a hazai Gyöngyös ellen. Mondhatni azonban az első perctől elkapták a srácok a mérkőzés ritmusát, a félidőben már 13-8ra vezettek. A következő játékrészben tartani tudták a megszerzett előnyüket, igy nyertek végül 22-18-ra.

- Nehéz felkészüléssel a hátunk mögött vártuk az utolsó alapszakasz fordulót.A teljes keret csak az utolsó héten tudott együtt gyakorolni,az alapozás ideje alatt sokan betegséggel küzdöttek.Két nagyon erős csapattal kellett megmérkőznünk akik ellen az első mérkőzéseinken nem sikerült a pontszerzés.Mindkét meccsen nagy akarattal,egymásért küzdve,fegyelmezetten kézilabdáztak a fiúk aminek két megérdemelt győzelem lett az eredménye.Gratulálok csapatomnak a tegnapi teljesítményéhez,büszke vagyok rájuk,hogy megmutatták valójában mire képesek.Sajnálom,hogy az alapszakasz végső sorrendje nem a pályán mutatott teljesítmény alapján dőlt el, azonban elkeseredésre nincs okunk.Bízom benne,hogy a rájátszásban is hasonló mentalitással fogunk kézilabdázni és folyamatosan fejlődünk tovább. - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.

Gratulálunk a csapatnak!