Fontos pontokat hoztak az ifik és a serdülők a Pler ellen

A hosszút hétvége előtt serdülő és ifjúsági csapatunkra még forduló várt a Budapest Pler csapata ellen itthon Békésen.

Ifjúsági csapatunk remekül kezdte a mérkőzést a félidú közepén már 7-2-re vezettek. Ekkor a vendégek időt kértek, hogy rendezzék soraikat, amiből született is pár góljuk, viszont nem tudták csapatunkat feltartóztatni, igy a játékrész végére már 16-8-at mutatott az eredményjelző. A második játékrészbe jobban jött vissza a vendég csapat és sikerült faragnia a hárányából valamennyit. Végül 31-25-re győzött csapatunk a pestiek ellen, igy jelenleg pontegyenlőséggel a Plerrrel, csapatunk jelenleg jobb gólarány miatt a 4. helyen áll.

Békés-Drén KC - Budapest Pler 31-25 (16-8)
Békés: Ásós M. 11, Bátky B. 4, Takács Sz. 1, Kovács L. 1, Baji G., Baranyai M., Kádas B. 2, Csige N. 3, Kohlrusz L. 2, György O., Ádám G., Vass E. 1, Pál Sz., Pankotai B. 3, Kiss R. 2.
Pler legjobb dobói: Kavin M. 6, Khlail K. 6.
Kiállitások: 14 perc, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

A serdülő mérkőzés vendég góllal indult. Ám egyből jött rá a hazai válasz és perceken belül 4-2-t mutatott az eredményjelző. A folytatásban felváltva estek a gólok, rendre egy-két gólos előnyt tartott csapatunk. Ez igy ment a félidő végéig, amikor 12-11-es eredménnyel zárult a félidő. A második játékrészben rendre sikerült gólokkal zárni a támadásokat, ami által a félidei különbség nőni kezdett. Ezt a lendületes formát sikerült végig vinnie csapatunknaka  félidőn, igy végül 28-20-as eredménnyel tartotta meg az első helyet csapatunk.

Békés-Drén KC - Budapest Pler 28-20 (12-11)
Békés: Blogh B. , Novák, Kovács L. 2, Kóta K., Berta Á. 7, Varga I., Gyepes N. 4, Kovács D., Szancsik., Kiss A. 2, Borbély I., Somoskövi G., Ádám G. 7, György O. 5.
Pler legjobb dobói: Fekete Á. 7, Mátrai G. 6.
Kiállitások: 14 perc, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

Gratulálunk csapatainknak!