5. helyen zárta csapatunk a bajnokságot

Remek teljesítménnyel, így vállalható vereséggel zárta az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokságot a Békés-Drén KC csapata, amely pénteken este Kecskeméten vendégszerepelt. Papp Bálint alakulatának sikerével lett volna esélye maga mögé utasítani a házigazdákat, így viszont 5. helyen fejezte be a küzdelmeket.

Kecskeméti TE-Piroska szörp–Békés-Drén KC 26–24 (13–14)
NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Kecskemét, 500 néző. Vezette: Hargitai Gábor, Markó Gábor István.
Békés: Borbély – Kecskés 1, HAJDÚ 10, Morva 1, SZÉKELY 2, Oláh 6 (2), Megyeri 1. Csere: Pajkó, Domokos (kapusok), Sebestyén 2, Dénes, Fedor, Bátky P. 1, Gazsó, Kiss R., Csuka. Edző: Papp Bálint. 
A Kecskemét legjobb góldobói: Füstös 7, Kátai 5.
Kiállítások: 12, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 2/2.

Szép számú közönség előtt, jó hangulatban kezdődött a találkozó. Az elején rendre a hazaiak vezettek minimális különbséggel, de a Békés rendre válaszolt. Szorosan alakult a találkozó, főleg Hajdú gólerős játékának köszönhetően tartotta a lépést a vendégcsapat, amely minimális vezetéssel zárta a játékrészt. 
A második félidő elején jobban kezdte a Kecskemét, azonban két találatnál nagyobb előnyt nem tudott kiharcolni a szívósan küzdő Békéssel szemben, amely a 46. percben egalizálta az eredményt (20–20). A vendégek lendületet ezt követően is kitartott, ennek eredményeként az 52. percre kétgólos előnyt szerzett. A házigazdák a végjátékra kapust cseréltek, ami jó húzásnak bizonyult, mert a hálóőr bravúrjaival hozzásegítette csapatát a győzelemhez. 

Papp Bálint: – Egy jó csapattal játszottunk egy végletekig kiélezett, jó mérkőzést. Sajnos a végjáték a hazaiaknak sikerült jobban, ennek ellenére emelt fővel jöhettünk le a pályáról, Köszönöm a csapatnak az egész éves munkáját.