U15: Két fontos győzelemmel zártuk az utolsó előtti fordulót

U15-ös csapatunk Várpalotán lépett pályára az U15-ös bajnokság I osztályában az alsóházban, az utolsó előtti fordulóban.

Nem egyszerű mérkőzések vártak a srácokra. A Telekom Veszrpém ellen kezdték a napot a fiúk, nagyon jó lendülettel indult a mérkőzés, ami kitartott a mérkőzés végéig, így egy nagyarányú 17-24-es győzelmet arattak. A második mérkőzésen a megyénkbeli Orosháza várt a srácokra, akik még frissen ezzel a meccsel kezdték a  napot. Ez azonban nem jelentett előnyt számukra, ugyanis csapatunk ugyanazzal az erővel vágott bele a második mérkőzésbe is. Jelentős előnyre tett szert 13-8-as félidei eredményével, amiből maradt a mérkőzés végére is és 22-25-re sikerült nyerni a megyénkbeli csapat ellen is.

- Nagyszerűen sikerült csapatomnak a várpalotai játéknap. Tudták a fiúk, ahhoz, hogy a rájátszás végén érmet akasszanak a nyakunkba, már nem hibázhatunk. Első mérkőzésünkön az idáig veretlen Telekom Veszprém csapatát sikerült legyőznünk magabiztosan 7 góllal. A legfontosabb az volt, hogy elhiggyék játékosaim, hogy képesek legyőzni a nagy nevű ellenfelüket. A mérkőzés elejétől a végéig nagy akarattal, fegyelmezetten kézilabdáztunk, amely mellé remek egyéni teljesítmények társultak. A csapat diadala volt, mindent elkövettek a fiúk, hogy győztesen jöjjünk le a pályáról. A második mérkőzésen a megyei rivális Orosháza a csapatával játszottunk. Féltem,hogy az első meccsünk sokat kivett a csapatból, de szerencsére sikerült akkora előnyt kiharcolnunk a mérkőzés nagyobb részében, hogy a végére is maradt belőle. Nem állunk meg, újabb nagy feladat előtt állunk, szerdán 10 órától a Városi Sportcsarnokban Diákolimpia Országos Elődöntő vár a srácokra, a csoport győztese kvalifikálja magát a 4 napos 8 csapatos Országos Döntőre. Aki teheti jöjjön és szurkoljon nekünk! - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.

Gratulálunk!