Székely és Gál szerződést hosszabbított

Vége a szezonnak, csapatunk az 5. helyezn végzett a bajnokságban. Elkezdődtek az átigazolási, tárgyalási időszakok. Sorra érkeznek az igazolási hírek a csapatoknál.


Elsők között hosszabbított szerződést Gál András, fiatal tehetséges játékosunk, aki sajnos az őszi szezonban sérülést szenvedett. Azonban végig csinálta a rehabilitációt, ami remekül sikerült, így következő szezonban már játékával erősíti csapatunkat. Illetve a tavaly nyáro érkező Székely Nikola beállónk és meghosszabbította a klubbal a szerződését. Mind védekezésben, mind támadásban remekül játszott a szezonban Nikola, reméljük a következő szezonban is sikerül jó játékkal hozzájárulni a csapat sikeréhez.

Székely Nikola

- Hogy értékeled az eltelt bajnokságot?
- Az idei szezont jól kezdtük, de sok sérülés hátráltatott minket. A tavaszi szezon sajnos nem sikerült a legjobban. Ezért vissza csúsztunk az 5. helyig.

- Nyáron érkeztél a klubhoz, hogy érezted magad a csapatban?
- Nagyon jó közösség alakult ki  a pályán belül és kivül is egyaránt. Remélem jövöre sem lesz ez másképp, és ilyen egységesek maradunk.

- Minek köszönhető, hogy jövőre is a békési mezt öltöd magadra?
- Szeretek itt lakni a városban, nagyon barátságos közeg. Jövöre szeretnénk előrébb végezni, ami motiváció az egész csapat számára. és ha a sérültek is visszatérnek akkor jó esélyünk van, egy jobb helyezéshez az ideinél.

Gál András

- Először is kezdjük azzal, hogy áll a rehabilitációd? Nyáron már betudsz állni és 100%-os munkát végezni?
- Szerencsére jól sikerült a rehabilitációm, szeretném megköszönni a klubnak minden segítséget amit kaptam. Még egyszer mennem kell az orvoshoz és ha jónak találja akkor teljes értékű munkát tudok végezni majd a felkészülés során.

- Hogyan értékeled az eltelt bajnokságot?
- A bajnokságban sajnos sokszor nem volt szerencsénk, a sok sérülés hátráltatta a csapatot. Nagyon örültünk volna a dobogónak, de jövőre mindenképpen javítani fogunk.

- Immáron jó ideje erősíted a Békési FKC csapatait, minek köszönhető, hogy szerződést hosszabbitottál?
- Jövőre az ötödik évemet kezdem Békésen. Nagyon jól érzem itt magam, úgy érzem a klubbnak is élvezem a bizalmát, így nem volt kérdés hogy hosszabbítok. Jövőre is Hajrá Békés!

További sok sikert kívánunk a srácoknak, a nyári szünetre pedig jó pihenést!