Serdülő: Legjobbak között a Final4-ban

Az első osztályban versenyzett egész évben a serdülő csapat hétről-hétre. Az alapszakaszból a Pick Szeged csapatával pontegyenlőségben jutott tovább a négyes döntőbe. Óriási siker és elismerés egy NBI/B-s utánpótlás csapatnak, hogy ott szerepelt a NEKA, a Veszprém és a Pick Szeged mellett.

A kiírást követően a sorsolásban a NEKA csapatát kapták a srácok az elődöntő mérkőzésében. A várakozásoknak megfelelően nehéz meccsnek ígérkezett. Szépen küzdöttek a srácok, de sajnos a félidő végére már 6-10-re vezetett a Kézilabda Akadémia csapata. Kiütközött a két csapat közötti különbség, de tisztesen helytállt a csapat. Így vasárnap a bronzmérkőzésen a másik elődöntős mérkőzésen vereséget szenvedett Pick Szegeddel játszott a Békési FKC.

Nagyon jó lendülettel indult a mérkőzés, perceken belül 4-1-et mutatott az eredményjelző a Békésnek. Majd a félidő közepén elkezdtek felzárkózni a tiszapartiak, és sikerült kiegyenlíteniük is. Azonban a félidő végén 9-7-es eredménnyel mentek pihenőre a csapatok. A folytatásban kicsit beragadt csapatunk és a félidő közepén előnyre tett szert a Pick. Több rontott lövést követően sajnos nem sikerült már visszajönni a meccsbe. Így végül a negyedik helyen zártak a négyes döntőben a srácok. Minden elismerés a csapatot illeti, hogy ebben a Final4-ban helyt állt ilyen neves  csapatok mellett.
Végeredmény: 1. hely: Veszprém, 2. hely: Nemzeti Kézilabda Akadémia, 3. hely: Pick Szeged, 4. hely: Békés-Drén KC

- Hosszú és nagyon szép eredménnyel zárult serdülő bajnokságon vagyunk túl. A Serdülő I. osztály Final4-ban két egymást követő évben bejutni nagyszerű érzés volt mindenki számára. Az ott elért 4. helyezés a realitás, hiszen a két Bajnokok Ligája klub - Telekom Veszprém és a Pick Szeged - valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémia korosztályos csapatai előrébb tartanak mint mi. A 2019 júliusban kezdődött munka, és az év során lejátszott mérkőzéseken jól teljesítettet az a 24 játékos aki lehetőséget kapott. Külön élmény volt a balatoni edzőtábor, ami nagyon jól szolgálta a csapatépítés folyamatát. A teljesítmény hullámzó volt, azonban a heti 7-8 edzés és az iskolai tanulmányok mellett ez bizonyos időszakokban elfogadható. Az út, amin elindultunk 2 éve idáig tartott, jövőre a csapat jelentős többsége már az ifjúsági korosztályban versenyez majd. Köszönjük az egész éves támogatást mindenkinek - a családtagoktól a kollégiumi nevelőkig tényleg mindenkinek. Jó pihenést és feltöltődést mindenkinek a rövid szünet alatt. Hajrá Békés! -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor a Final4 után.