Bátky és Csuka hosszabbítottak

Két újabb szerződést hosszabbított játékossal beszélgettünk. Csuka Balázs, sajnos az őszi szezonelső felében sérült le, mérkőzésről mérkőzésre a lelátóról követte szemmel a társait a pályán. Sérülése hála istennek rendben van, és számíthat rá a klub a felkészüléstől. Bátky Patrik fiatalon remekül megállta a helyét a csapatban, jól tudott beszállni a mérkőzésekbe és a kapott lehetőségeit gólokká értékesítette. 

Beszélgettünk a srácokkal kicsit a nyári pihenő kezdetén:

Bátky Patrik

- Hogyan érezted magad az elmúlt egy évben itt békésen?
- Nagyon jól éreztem magam itt, mert egy nagyon összetartó capat része lehettem és bizom benne, hogy az ezt követő évben is így lesz. 

- Hogyan értékeled az eltelt bajnokságot?
- A szezont remekül kezdtük, de sajnos a sok sérülés miatt a lendület alábbhagyott és a tavaszt már nem tudtuk úgy befejezni, ahogy ezt ősszel szerettük volna, de az 5. hely is egy csodálatos eredmény a hátráltató körülményekhez mérten.

- Minek köszönhető, hogy szerződést hosszabbitottál?
- Nagyon megszerettem ezt a közösséget, mindent és mindenkit, aki ezt az egészet körülveszi. Rengeteget fejlődtem, amit persze jövőre is folytatni szeretnék és az ideinél is egy jobb eredmény elérni.

Csuka Balázs

- Hogy értékeled az eltelt bajnokságot?
- Nagyon nehéz szezon volt, sok sérültel. Ennek ellenére úgy gondolom, a csapat remekül helyt állt ebben a szerencsétlen helyzetben, óriásit küzdött végig. Mind a rutinos, mind a fiatal játékosok megmutatták, mekkora szívvel tudnak kézilabdázni. Ebből a szezonból építkezni kell, mivel remek a csapat egység, illetve az edzőnkel való összhang. Jövőre remélem eredményességben ez még jobban megmutatkozik.

- Hogy áll a sérülésed, sikerül nyártól 100%-osan visszaállni edzeni?
- Ezúton is szeretném megköszönni a szurkolóknak, vezetőségnek, illetve a szakmai stábnak a sok segítséget, amit adtak nekem a sérülésem alatt. Úgy gondolom jól sikerült a rehabilitáció, nyáron már teljes körűen részt fogok tudni venni a munkában.

- Hogy érezted magad a csapatban?
-Nagyon jól érzem magam itt, a csapat fantasztikus. Remek az öltözői hangulat, úgy gondolom, egy év alatt is sikerült egy nagyon családias közeget kialakitani, annak ellenére hogy sok volt az új játékos. Ez köszönhető azoknak, akik régebb óta vannak a csapatnál, nagyon befogadó, segítőkész csapattársak. Boldogsággal tölt el egy ilyen remek társaságba tartozni.

- Minek köszönhető, hogy jövőre is a békési mezt öltöd magadra?
- Ez nem volt kérdés számomra, mint írtam boldog vagyok hogy itt lehetek. Szeretnék bizonyítani, minél többet segíteni a csapatnak céljaink elérésében.
 
Jó pihenést kivánunk a nyárra, sok sikert a felkészüléshez!