Kiss Róbert és Kovács Levente fiataljaink is aláírtak

Két fiatal játékosunk, akik idén már kisebb részfeladatokat kaptak bizalommal Papp Bálint edzőtől, most felnőtt szerződést kaptak a 2019/2020-as szezontól. Kovács Levente és Kiss Róbert játékosok utánpótlás csapatainkban már bizonyítottak, az eltelt bajnokságban többször is pályára léptek a felnőtt csapatban, ahol megállták a helyüket. 

A szezon befejezésével eljött a tárgyalások ideje, az ő sorsukról is, elfogadták a Békési FKC szerződését. A szerződés aláírása után beszélgettünk Levivel és Robival:

- Fiatalon sok lehetőséget kaptál az elmúlt bajnokságban a pályán? Hogyan értékeled az eltelt időszakot?
Robi:- Nagy örömmel tölt el, hogy bemutatkozhattam a felnőtt csapatba. Szerintem sikerült sikeresen beilleszkedni a csapatba, de még nagyon sokat kell fejlődnöm, hogy elérjem a céljaimat.
Levi: - Úgy érzem , hogy a legjobb tudásom szerint segítettem a csapatomat a minél jobb eredmény elérése édekében. Nagy öröm számomra , hogy a felnőtt csapat tagja lehetek.

- Minek köszönhető, hogy jövőre is a békés mellett döntöttél?
Robi: - Pozitív élményekkel lettem gazdagabb az elmúlt 4 év itt töltött szezonom alatt. Minden adott a további fejlődésemhez. Komoly edzésmunkát végzünk nap mint nap, ami véleményem szerint fontos az ilyen szintű kézilabdázáshoz. 
Levi: - Ez volt az 5. évem a békési utánpótlásba és, mint minden fiatal játékosnak az a célja, hogy bemutatkozhasson a felnőtt csapatba, nekem ez sikerült és ebben az évben is azon leszek, hogy segítsem a felnőtt csapatot és hogy minél többet fejlődjek.

- Hogyan fog telni a hátralévő nyári szünet? 
Robi: - Most még tart az érettségi időszaki és miután vége, elmegyek a családommal nyaralni és utána pedig elkezdem a alapozás előtti felkészülést.
Levi: -Még egy kis tanulással, hiszed idén érettsegiztem és még előttem állnak a szóbeli vizsgák teljesítései. Utána egy kis pihenés és kezdődik a következő szezonra való felkészülés. Hajrá Békés!

Jó pihenést az érettségi után Nektek! Sok sikert.