Dénes és Takács is beért a felnőtt csapatba

Dénes Ádám és Takács Szabolcs már a 2018/2019-es bajnokságban is napról napra a felnőtt csapattal edzettek és készültek a mérkőzésekre. A felnőtt edzések mellett az ifjúsági csapatban is szerepeltek még hétről hétre. Többször is sok játéklehetőséget tudott biztosítani nekik Papp Bálint a felnőtt csapatban, ahonnan rengeteg tapasztalatot tudtak gyűjteni a srácok. A szezon végével megkezdődtek a tárgyalások további kézilabda pályafutások sorsáról, azonban minden mellett a legelső az érettségi volt még a srácoknak. 

Sikeresen túl vannak most már az érettségin a srácok és sikerült a klubbal is megállapodniuk, így a következő bajnokságban már teljesen felnőtt játékosként fejlődhetnek tovább a srácok. A szerződés aláírást követően beszélgettünk Ádámmal és Szabolccsal.

- Fiatalon sok lehetőséget kaptatok az elmúlt bajnokságban a pályán? Hogyan értékeled az eltelt időszakot?
Szabi: - Az elmúlt időszak elején kevesebbet, de ezekkel a lehetőségekkel élni tudtam és ennek köszönhetően egyre több játékidőhöz jutottam. Nagyon nehéz bajnokságon vagyunk túl, amit a sérülések jelentősen megnehezítettek.
Ádám: - Igen, örülök, hogy sok játéklehetőséget kaptam és bíztak bennem meccsről meccsre. Ez az időszak egy nagyon jón felmérés volt, hogy lássam, hogy hol is tartok és még mennyit kell fejlődni.

- Minek köszönhető, hogy jövőre is a békés mellett döntöttél?
Szabi: - Amikor ide kerültem az volt a célom, hogy a felnőtt csapat játékosa lehessek, így egyértelmű volt számomra, hogy itt szeretnék maradni, hogy a vezetőség is itt szeretne tartani.
Ádám: - Már 5 éve a klub játékosa vagyok és ez idő alatt nagyon jó csapat kovácsolódott és itt minden meg adatik arra, hogy a legjobbat tudjam nyújtani.

- Hogyan fog telni a hátralévő nyári szünet?
Szabi: - A héten lezárultak végre az érettségi vizsgáim, igyekeztem minél jobb eredményeket elérni, ami sikerült is. Most már jár egy kis pihenés, hiszen nem sokára kezdpdik újból a munka.
Ádám: - Az érettségi lefutott hála istennek, most már 1-2 hét pihenő nekünk is jár, de utána teljes gőzerővel megpróbálok készülni az alapozásra.

- Sok sikert kívánok srácok és gratulálok az érettségihez.