UP: Alul maradtunk a Pick Szeged ellen

Utánpótlás csapataink kedden Szegeden léptek pályára a Pick Szeged ifjúsági és serdülő csapata ellen az I. osztályú bajnokságban. A mérkőzések eredménye nem teljesen adta vissza a mutatott játékot, de sajnos pontok nélkül tértek haza a csapatok.

Serdülő csapatunk remekül helytállt a mérkőzésen, sajnos az első percektől kiütközött a két csapat közötti különbség. A tapasztaltabb, fizikálisan erősebb hazaiak gyorsan 4-5 gólos előnyre tettek szert, amit a félidő végére már 9 gólra növeltek. A 17-8-as félidő után próbálták kozmetikázni az eredményt a srácok, de most a tiszapartiak megállíthatatlannak bizonyultak, hiába próbálta feltartóztatni őket csapatunk.

Pick Szeged - Optimum Solar-Békési FKC  30 - 16 (17-8)
Békés: Fejes, Nyakó, Szántó Z. 2, Kóta K., Szabó Á. 4, Tóth T. 1, Novák 1, Rusznák 2, Kóti K. 3, Kovács D., Balogh B. 3, Tarkovács, Vidovenyecz, Molnár I., Somoskövi.
Szeged legjobb dobói: Fekete G. 6, Szilágyi B. 4,  Bókás Á. 4.

- Egy tapasztalt, fizikálisan erősebb csapat ellen játszottunk. Az eredmény csalóka, talán az egyik legjobb játékot láttam csapatomtól ebben a szezonban! - nyilatkozta a serdülő mérkőzést követően Jámbor-Kardos Viktor, edző.

Ifjúsági csapatunk se kezdett sajnos jobban, mint a serdülők, a 11. percben már 5-2-t mutatott az eredményjelző. A folytatásban volt egy 6-0-s etap, ami még tovább növelte a hazaiak előnyét, így végül 17-8-as félidő mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészben összeszedettebben sikerült játszani, azonban csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

Pick Szeged - Optimum Solar-Békési FKC -29 - 21 (17-8)
Békés: Rusznák 2, Kóti K. 1, Balogh B. 3, Somoskövi, Pankotai, Kohlrusz  4, Csige N., Bátky B. 2, György O., Ádám G. 1, Berta Á. 6, Dobrai D., Varga I., Baji G. 2.
Szeged legjobb dobói: Hegedűs P. 5, Bajus B. 5, Kinyó 5.

- Ebben ma ennyi volt. - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.