U14: ügyesen kezdtük a bajnokságot

U14-es csapatunk Balmazújvárosban kezdte meg a bajnokságot, ahol két mérkőzés várt  a srácokra a nap folyamán. Az első bajnoki mérkőzés napon jól vette az akadályokat a csapat.

A Gyömrő ellen kezdték a napot a srácok, felváltva estek a gólok az első játékrészben. Majd szünet után csapatunk percről percre növelni tudta előnyét, mintha az ellenfél bent maradt volna szünet után az öltözőben. Így végül sikerült 8-8-as döntetlen félidei eredményről 14-25-ös győzelmet kiharcolni. A második mérkőzésen a Kecskemét ellen léptek pályára a fiúk. Óriási lendületet diktáltak az első percektől, ami jól is jött a kissé beragadt kecskemétiek ellen, mivel perceken belül 5-1-et mutatott az eredményjelző. A kecskeméti időkérés javított az ellenfél játékán, amivel sikerült a félidő végére kozmetikázni az eredményt  11-8-ra. A második félidőbe azonban jobban érkezett vissza az ellenfél, és sajnos a félidő közepére már 14-14-et mutatott az eredményjelző. A mérkőzés hajrájában óriási küzedelem folyt a pályán, ami végül egy igazságos 20-20-as döntetlent eredményezett.

Gyömrő - Optimum Solar-BFKC 14 - 25 (8-8)
BFKC: Gyebnár, Vígh, Gazsó 3, Sajben 5, Kovács V. 2, Szabó G. 1, Révész 2, Szabó P. 6, Kádas V. 1, Ruzsányi K. 2, Csollár . 2, Kreisz, Nagy A. 2, Balog M. 1.
Gyömrő legjobb dobói: Kindla 4, Magyar 4.

Optimum Solar-BFKC - Kecskemét 20 - 20 (11-8)
BFKC: Gyebnár, Vígh, Gazsó 4, Sajben 4, Kovács V. 1, Szabó G. 2, Révész, Szabó P. 7, Kádas V., Ruzsányi K., Csollár Á. 2, Kreisz, Nagy A., Balog M.
Kecskemét legjobb dobói: Borsos B. 4.

- Megkezdtük a bajnokságot az U14 elsőosztályában két mérkőzéssel a Gyömrő és a Kecskemét csapatai ellen, első mérkőzést magabiztosan nyertük meg egy kemény mérkőzésen jó játékkal, második mérkőzésen elején sikerült nagy előnyt szerezni amit aztán visszaadtunk az ellenfélnek, a második játék rész végig kiélezett volt mely végén döntetlent mutatott az eredményjelző. Összeségében meg vagyok elégedve mindenkivel. - nyilatkozta Tar Bence, edző.