Serdülő győzelem, ifi vereség a DEAC ellen

Tegnap délután serdülő és ifjúsági csapatunk mérkőzést játszott a DEAC utánpótlás csapatai ellen. 

Ifi csapatunknak nehezen indult a mérkőzés, a 8. percben 2-7-et mutatott az eredményjelző. Jámbor-Kardos, edző időkéréssel próbálta rendezni a sorait, ami perceken belül gólokat hozott. Felváltva estek a gólok, több kihagyott ziccer végett azonban nem sikerült a félidőre utolérni a debrecenieket, így 13-18-as eredmény mellett fordultak a csapatok. A második játékrészt sikerült lendületesebben kezdeni és dolgozni a hátrányból, azonban mire közelebb kerültek a vendégekhez, akkor újabb hibák hátráltatták a csapatot. Végül 29-33-ra sikerült utolérni a Debrecent.

Optimum Solar-BFKC - DEAC 29 - 33 (13-18)
BFKC: Borbély I., Pankotai B. 1, Kovács D., Csige N. 3, Kovács L. 1, Kohlrusz 5, Bátky B. 6, Rusznák, Balogh B. 2, György O., Ádám G., Berta Á. 3, Dobrai 3, Baji G. 3, Kádas B. 2, Kiss A.
DEAC legjobb dobói: Péter G. 11, Vécsei V. 7. 

- Az akarat hiányzott, de nagyon. Minden hibánkat kihasználta az ellenfelünk. - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor az ifjúsági mérkőzést követően.

Serdülő csapatunk jól kezdte a mérkőzést, a 6. percben már 3-1-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban felváltva estek a gólok, rendre 1-2 gólos békési vezetéssel, így a félidő végére 15-14-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész elején kicsit beragadtunk és átvette a vezetést a vendég csapat. A mérkőzés hajrájában mindkét csapat hétmétereseket hibázott, majd óriási küzdelem indult a két pontért. Nagyot küzdöttek a srácok és sikerült az utolsó 4 percben kapott gól nélkül zárni a mérkőzést csapatunknak, így a 0-3-as etappal 24-23-as győzelmet aratott és gyűjtött be újabb két pontot serdülő csapatunk.

Optimum Solar-BFKC - DEAC 24 - 23(13-18)
BFKC: Fejes, Nyakó, Szántó 6, Kóta K., Szabó Á, Tóth T. 2, Novák Zs. 3, Tarkovács, Nagy L. 1, Juhász, Hegedűs F. 3, Kovács D., Rusznák, Balogh B. 6, Kóti K. 3.
DEAC legjobb dobói: Király 6, Zalai 6.

- A kihagyott ziccerek miatt az utolsó pillanatig szoros volt a mérkőzés. Gratulálok a győzelemhez a csapatnak. - nyilatkozta Jámobr-Kardos Viktor, a serdülő mérkőzés után.