Ifi, serdülő: Csabán maradt pontok

Ifjúsági és serdülő csapatunk csabán lépett pályára múlt héten a 6. fordulóban. A várakozásoknak megfelelően két nagyon szoros mérkőzést láthattak a nézők. Sajnos fontos pontok maradtak csabán.

Az ifi mérkőzésen szinte törvényszerűen felváltva estek a gólok, amiből a félidő hajrájában a békésiek tudtak jobban megharcolni és 8-9-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A folytatásban továbbá is 1-1-nál nem tudott előnyre szert tenni egyik csapat sem. A mérkőzés hajrájában a hazaiak voltak pontosabbak és nyerni tudtak végül 1 góllal.
Békéscsabai DKSE - Optimum Solar-BFKC 24-23

- Szokatlan összetételben álltunk fel, ez lehet minket jobban megzavart. Az adódó helyzeteket a kiélezett szituációkban nem tudtuk kihasználni. - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző

A serdülő mérkőzés sem bizonyult egyszerű menetnek. Jól kezdtek be a srácok 2-3 gólos előnyre tettek szert, azonban a 20. percben békési gólcsend következett, amit kihasznált a hazai csapat és egyenlíteni tudtak. A második játékrész adok-kapokkal indult fej-fej mellett küzdött a két csapat. A félidő közepén 2 gólos előnyre tett szert a csabai csapat, amit sikerült a mérkőzés végére ledolgozni, így igazságos döntetlennel zárult a mérkőzés. Amivel serdülő csapatunk jelenleg a 4. helyen áll a tabellán 4 győzelemmel, 1 vereséggel és 1 döntetlennel.
Békéscsabai DKSE - Optimum Solar-BFKC 23-23

- Egyik csapat sem érdemelt vereséget, talán 2-3 védéssel lehetett volna több és akkor sikerülhetett volna. - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor a serdülő mérkőzést követően.