U15: remekül szerepeltünk Szegeden

Vasárnap U15-ös csapatunk Szegedre utazott, ahol két mérkőzés várt a srácokra. 

Két mérkőzés várt a srácokra a nap folyamán, a Balmazújváros csapata ellen kezdték a napot. Mondhatni 9 percig, mintha csak békésiek lettek volna a pályán, ugyanis ez idő alatt  0-12-es eredményt állított be csapatunk. Ezt követően igazából nem volt kérdéses a mérkőzés végkimenetele, végül 8-30-as békési győzelemmel zárult a mérkőzés.
A második meccset a Nyíregyháza ellen játszották a fiúk. Sikerült ezt a mérkőzést is nagy lendülettel kezdeniük, így a 6. percben már 7-0-t mutatott az eredényjelző. Majd megérkezett a mérkőzésbe is a nyírségi csapat, ami végül egy 12-6-os félidei eredményhez volt elég. A második játékrészben kiegyenlítettebb volt  a játékképe, de így is 28-17-es békési győzelem született, amivel  az első helyen áll a csapat a tabellán, pont egyenlőségben a KEcskemét és a Pick Szeged csapatával.

- Vasárnap a Szegeden megrendezett U-15-ös bajnoki fordulóban két mérkőzést játszottunk. Az első mérkőzésen a Balmazujváros csapatát győztük le meggyőző, 30:8 -as különbséggel. A második mérkőzésen a Nyíregyháza volt az ellenfél , ahol fáradtan is 28:17 -re nyertünk. Két győzelmünkkel a csoport élére kerültünk. Összességében jó sebességgel, kevés technikai hibával kézilabdáztunk. Gratulálok a csapat minden játékosának. HAJRÁ BÉKÉS. - nyilatkozta Kádas László, edző.

Gratulálunk a csapatnak!